Hirdetés

Aktív témák

• Club

őstag

válasz Gatya #92 üzenetére

Pár info:

Most vettem egy nagy HP házat.
    Az eladó korrekt, és a termékkel sincs hiba, csak az ilyen elmebetegek felé( mint én) szeretném jelezni az észrevételeimet:

1:
    Én speciel nem tudtam még fél órás kalapálás után sem beletenni a hátlapot.
    Biztos én vagyok a béna, meg a kalapács volt kicsi nemtudom.

2:
    Aki nem a házban lévő táppal akarja üzemeltetni a gépet, az készüljön fel:
    Nem fog menni!
    Illetve megy, de nagy kínok, keservek árán.
    A csodás HP mindehol a ''lekerekített&90 fokosˇtechnológiát alkalmazza.
    Ami mit is jelent?
    A vinyó tápcsatija annyira kilóg, hogy nagyon keservesen,feszítve lehet csak rátenni az oldallapot.
    Ergo:Irány számtekbolt(bár még nemtudom hol tudok venni ilyet :F ) és venni kell egy sima IDE-ről, 90 fokos szögben hajlított IDE-re történő átalakítót, mivel nem egészséges használni sima tápcsatival.

3:
    Nagyon felerősíti a vinyónak a hangját.
    Persze lehet én vagyok paranoiás, de eddig csak a ventiket hallottam, most meg úgy kerettyel benne a vinyó, mintha fűrészelnék az eddigiekhez képest.

Még egy pár dolog:
    Akinek olyan lapja van, mint pl nekem (Ic 7 Max 3), az készüljön fel:Kalapálás után tudja csak beletenni a lapot, meg az IDE kábelt.
    Hogy miért?
    Hát mert kérem szépen bizony ezeken a lapokon nem a lapra merőlegesen van az IDE csatlakozás, hanem bizony a lap szélén, és bizony pont ott, ahol a ''kipattintó fül'' van, amivel az alaplapi tálcát kiveszi.

Röviden ennyi.
    Egy cirka 4 órás kis ''hobbimunkával'' sikerült a gépet üzembe helyeznem.
    Megyek 90 fokos cucockat venni hozzá.

Csak ismételni tudom önmagam:
    Az eladó korrekt, és ezek elé szélsőséges problémák, hisz nem túl gyakori ez.
    De aki eseteg ilyesmiben törné a fejét, az készüljön fel:
    Nem egyszerű!

Aktív témák