- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Ez nem másolt, ez ugyanaz a készülék.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
moleculez
veterán
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Az "alap" Meizu is ilyen
Nem lemásolták, hanem megvették szőrösről bőröstől. Tehát nem másolat, hanem ez a "meizu" maga csak más néven.[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
-
válasz
Jesus_Shaves #16 üzenetére
LED villanó. Esetleg
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Ezt hogy a bánatban lehet úgy használni, hogy az ujjad ne lógjon a kamerák/szenzorok elé? Majdnem a body felénél van a legalsó... valami, sajnos a cikkből nem derül ki, hogy az pontosan micsoda, nintendóul meg nem beszélek.
Vagy ezt kifejezetten balkezeseknek szánják? -
válasz
moleculez #13 üzenetére
Nézd meg az unboxing videót, és kiderül. [link]
Ez így van, a logó középvonalához igazították de nem középre
( ahhoz képest balra zárva)
Nekem tetszik, vagyis totál nem érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Most vagy a csatlakozó nincs középen, vagy a felirat van elcsúszva, vagy a rendert bszták el, de erre fáj ránézni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tetszik külcsín , többit meglátjuk hosszútávon .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joelke HU
senior tag
válasz
milkabrams #8 üzenetére
Bárcsak így lenne. Bánom is én, milyen néven hoznák el erre felé az utóbbi évek Meizuit, csak itt lennének. Meseszépek ezek a telefonok. Javaslom nézz meg róluk pár youtube videót. Az állam teljesen leesett. Sok gyártó tanulhatna tőlük. Egységes, minimális káva, lapos kijelzővel, ami a legtöbb androidos gyártónak valamiért ma sem megy. Érthetetlen módon
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
válasz
milkabrams #8 üzenetére
Nem egészen.
-
cuebler
senior tag
mindig is arra vágytam, hogy brembo fékek lassítsák a telefonomat
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
milkabrams
őstag
Tehát egy N+999¹² kínai átcimkézett valami.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Lincoln6echo
tag
Bocsánat,de van olyan forma,amit még nem láttunk sehol?😅
-
thboxx
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem ez még mindig roh@dtul tetszik!
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
kapal
tag
Jé, egy autó, amiben dedikált helye van a mobiltelefonnak! Micsoda innováció 2024-ben, hogy ez eddig a többi gyártónak nem jutott eszébe! (Az összes tervezőt tökön rúgatnám, aki nem rak helyet a mobilnak egy új autóban.)
-
Tehát csak a magyar piacra eljutó tech dolgokról kellene információt szerezni? Szerintem ez elég szűk látókörű gondolat...
Milyen elképzelés ez? Vasfüggöny nem kellene esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
vence
aktív tag
Sok kínai olvasója van a MA -nak ?!
Nem tudom, de engem nem fogott meg ez a hatalmas
kínai copy + paste,
de az ide valószínűleg soha el nem jutó telefon nagy híre sem.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Pofás. Kérdés mennyire terjed el (beszerezhetőség miatt is), és milyen szoftveres támogatás lesz mögötte.
-
Nekem tetszik, én azt gondoltam, hogy majd a Geely esetleg jobban megtolja a Meizu szekerét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb EV brand rukkol elő okostelefonnal, ezt a formát viszont már láttuk valahol.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- LEGO klub
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest