- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
Aktív témák
-
válasz
kamikaze boci
üzenetére
OFF
Lásd Amiga... -
kamikaze boci
őstag
persze az sem ártana, ha kideríteném a gép pontos típusat (815-öt írtam az előbb de 810-est akartam). Jól elszúrta az estémet :(((
-
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az valami IBM gépből kimentett lap, mi is használunk ilyet (munkahelyemen). Jópofa a bios-a, van benne pár okos dolog, csak épp a vga-hoz max 1 mega ramot hagy megosztani, agp-csati meg nincs a lapon (már ha ugyanolyanról beszélünk). A floppy-s animáció először engem is mellbe vágott :)
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Nem nyitok neki új topikot.
Ma kísérleteztem egy Gigabyte alaplappal (i815-ös set), és IBM BIOS-a van. Azon túl, hogy nem hajlandó elfogadni a nagyobb procit, igen kellemes. A lapot meghajtók nélkül próbáltam, a bootfloppyt egy monitorra kirajzolt fddvel és a hozzá tartozó lemezzel követeli, valamint a gyengébbek kedvéért stilizált billentyűzeten mutatja az F1 helyét.
Nagyon amerikai:DDD -
Lez
csendes tag
Kösz, srácok, megpróbálom.
-
Lez
csendes tag
Urak, távollevő ismerősömön szeretnék segíteni.
Amije van: IBM 6275590 - alaplap (?), Cel 333.
Meg kéne tudnom, hogy PC2100-es DDR RAM (266 MHz) mehet-e bele?
A neten nem leltem fel használható infot.
Előre is köszi a véleményeket.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest