Aktív témák
-
kisfurko
senior tag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
OFF
Lásd Amiga... -
kamikaze boci
őstag
persze az sem ártana, ha kideríteném a gép pontos típusat (815-öt írtam az előbb de 810-est akartam). Jól elszúrta az estémet :(((
-
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
Az valami IBM gépből kimentett lap, mi is használunk ilyet (munkahelyemen). Jópofa a bios-a, van benne pár okos dolog, csak épp a vga-hoz max 1 mega ramot hagy megosztani, agp-csati meg nincs a lapon (már ha ugyanolyanról beszélünk). A floppy-s animáció először engem is mellbe vágott :)
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Nem nyitok neki új topikot.
Ma kísérleteztem egy Gigabyte alaplappal (i815-ös set), és IBM BIOS-a van. Azon túl, hogy nem hajlandó elfogadni a nagyobb procit, igen kellemes. A lapot meghajtók nélkül próbáltam, a bootfloppyt egy monitorra kirajzolt fddvel és a hozzá tartozó lemezzel követeli, valamint a gyengébbek kedvéért stilizált billentyűzeten mutatja az F1 helyét.
Nagyon amerikai:DDD -
Lez
csendes tag
Kösz, srácok, megpróbálom.
-
Lez
csendes tag
Urak, távollevő ismerősömön szeretnék segíteni.
Amije van: IBM 6275590 - alaplap (?), Cel 333.
Meg kéne tudnom, hogy PC2100-es DDR RAM (266 MHz) mehet-e bele?
A neten nem leltem fel használható infot.
Előre is köszi a véleményeket.
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest