- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
Elvileg nem kell, mert kipróbáltam két internetcsatlakozást hoztan létre, két különbözőt, és me alatt simán csatlakozik a dolog. Tehát most mind a kettőt használom egyszere. Multilink. ISDN esetében nem gáz a percdíj, mert meg van kötve a matávnál a mindenkinek csomag, és mindkét csatornára él a dolog. tehát nincs pluszköltség ezálltal. De engem elsősorban az érdekel, hogy XP alatt hogy tudom ezt megoldani.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #25 üzenetére
A Win98 nem teljessen jól ismeri fel az usb-s cuccokat, pláne, hogy ez nem valószínű hogy szerepel az adatbázisában. Ha felismeri usb-s eszköznek, akkor már jó a dolog. (A Me se ismerte névről). Szóval, ha felismerte, akkor a rendszereszközöknél nézd meg, és frissítsd a drivert. most jön be az, hogy kell a drivercd. ha hálón át tudod húznia saját gépedre, akkor O.K. a dolog. Ne hagyd, hogy a windows automatikussan telepítsen hozzá valamit, te add meg, hogy mit, honnan. De az is jó, ha minden igaz, ha a setup exe-t választod. akkor már települ is. Próbálkozz. Elvíleg ha meg van osztva a másik gépben a cd-rom, akkor onnan is tudod telepíteni, csak ne jelszavas megosztás legyen, és a cd-rom-ra korlátlan. Sikerülnie kell. Én már telepítetem így webkamerát win98-ra.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #23 üzenetére
A tárcsázást a windows automatikusan intézi. Ugyanúgy müxik, mint a modemes tárcsázás. Ugyanúgy kell megadni az internetcsatlakozást, mintmodemesnél, és modemnek a windows ezt fogja használni. semmi gáz. nem is veszed észre a különbséget. viszont usb-n fel kéne ismernie a gépnek az egységet. milyen alaplapod van. és milyen OS? és melyik usb-re van dugva, illetve engedélyezve van a biosban az usb támogatás? Nekem megy a dolog XP alatt is, meg ME alatt is, habár mindkettőhöz tök más hardverelemeket elepít, de ezt már észrevettem a hankártyánál is.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #18 üzenetére
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy hogy tudnám mind a két csatornát használni netezésre, mert eddig nem jöttem rá én se... :(
-
Godfather
aktív tag
ISDN modemnek látja a gép. Szoftveresen lehet programozni, meg lehet határozni, hogy melyik telefonon melyik szám csörögjön, átirányíás, fax g3-g4, üzenetrögzítő, terminálemuláció, persze ezekhez kell a számitógép, hogy lehesen használni.
Még én se ismerem teljessen, mit is tud, mert kb. egy hete van nekem is. de semmi gond nem volt vele, amikor bekötötték, kivettem az analóg modemet, ezt rádugtam usb-n, XP megismerte, majd kérte a telepítőcd-t, és már ment is. -
Godfather
aktív tag
Tehát nem kell isdn modem. Nyilván a matáv szerelte be a cuccot, akkor meg mindent kaptál, ami kell.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #7 üzenetére
Kösd össze usb-n keresztül azt a BeeTelHome100 nevű háziközpontot a géppel. Elvileg kaptál hozzá telepítőcdt is, na arról feltelepül a cucc, és a gép külső usbmodemnek látja majd. nekem is ilyen van. ha meg nincs usb a gépeden, akkor elvileg kaptál egy olyan kábelt is a dobozban, ami egy rs232-a másik vége meg más. :) na ezt is használhatod.
Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest