- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
csak keményen
istyle-al nekem semmi tapasztalatom nincs, médiába vettemMás: akkor hétvégén lehet hogy összehozom ezt az írást róla, még a garanciális dolgokat gondoltam beleírni hogy akkor hogy is van ez a világgarancia magyarországon ( mármint hogy nincs
)
mert ha jól tudom csak a hivatalos apple resellereknél kerül be a cucc sorszám alapján szóval pl az én médiában vásárolt ipodomat gyártási szám alapján nem javítják
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5700 üzenetére
hát igen elég kényes , nem biztatok senkit, leírom hogy törvényileg nem rendezett a sorsa, veszélyei ilyesmi .
egyáltalán szerintetek belevágjak ebbe az írásba?
címlapra lenne
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5695 üzenetére
nekem ha lesz iphone akkor is megtartom , nem válnék meg tőle
nagyon megszerettem , na meg már olyan jól kijönnek a psp-vel
-
Bling95
őstag
más : tervezek egy írást csinálni ipodról logout-ra, szerintetek ha érintőleges írok a JB, csak annyit hogy létezik , mire jó, meg hogy nem teljesen szabályos ilyesmi ( szóval a menetét nem írnám le )
szerintetek kiengednék az írást ígyis ?? vagy hagyjak ki teljesen belőle ?
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #5691 üzenetére
az enyém már talizott a kulcsommal, azt kibirta.
fóliát nem vettem hozzá de már bánom, hátulján sincsen semmi , mondjuk azt pont szarom le ha az karcos mert eladni ugyse fogom én meg nem a hátulját nézegetem...
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
hello
pár hétig pihentettem a touchomat, de visszatértem, ugyhogy ezentúl engem is lehet bombázni bármilyen kérdésselmás : azt már meséltem hogy sikerült megkarcolnom a kijelzőt
-
Bling95
őstag
válasz
CHIPman #5393 üzenetére
Csak szart rád. itt fehérváron rendesek szoktak lenni, itt még csak 2G van mert 2.2.1 szoft van rajta.
én mondjuk ott vettem , sokkal drágáb, de ha valami gondom van akkor nagyon rendesek ( ennyi pénzért legyenek is )
UI: Nálunk most csak 65
lehet hamarosan jönnek a 3G-k
-
Bling95
őstag
Hogy van-e a 8 gigás 3G-ben még tartalék biztosan nem lehet tudni. Apple-ék elfelejtenek pár dolgot közölni a bemutatókon ( BT chp, FM vevő, N-es wifi ) , lehet hogy direkt nem szóltak hogy a 8 gigás is erősebb mint a régi 2G .
Talán a kövi szoftverfrissíténél kiderül.
De ha biztosra akarsz menni, akkor a 32 v 64 gigásat vedd. -
Bling95
őstag
DFU mód és adj neki egy restore-t
ha nem tudod mi az : 3mp nyomd a sleep gombot , majd 10mp ig együtt a sleep+home , utána pedig 30mp ( nálam 10 is elég szokott lenni) ig csak a home gombot.
az itunes ki fogja irni hogy DFU módban lévő készüléket érzékel és rányomsz a restore-ra -
Bling95
őstag
és a 3. hivatalos forrás
[link] -
Bling95
őstag
a linket ne nézd. most olvasom hogy 2.genesekhez nem biztos hogy jó
www.starking.hu --- itt ahogy nézem elég sok féle kábel van, és ezek talán nem is sz@rok
-
Bling95
őstag
válasz
CHIPman #5310 üzenetére
1. nagyon könnyű. szerintem élvezet használni
2. hát sajnos ilyen is előfordul
de még mindig biztonságosabb
ajánlom figyelmedbe : http://xms.hu/apple.php?t=F8Z098eaAPL
azért ez mégis csak egy belkin3.fájl küldés nem megoldott, JB-zve egy kis softveres buherálással hozzá lehet párosítani BT-s GPS vevőkhöz
JB-ről : el lehet rontani, lehet féltéglát is csinálni, de legrosszabb esetben DFU mód és adsz neki egy restore-t
-
Bling95
őstag
válasz
Mákos7észta #5308 üzenetére
2. értem én , csak szerintem az ilyen alternatívákat felejtsük el. mindenkire veszélyes.
egy belkin stb töltőben simán megbiznék de egy 990Ftos valamiben3. jogos. de itouch-on nagyon részletesen le van írva sok minden. igy szerintem még egy kezdő is gyorsan megtudja csinálni
-
Bling95
őstag
válasz
Mákos7észta #5306 üzenetére
2. csak annyi a gond hogyha ilyet használsz és neadj isten baj történik akkor bukod a garanciát. nem azt mondom hogy csak az eredeti a jó , de azért név nélküli vackokat ne vegyünk már hozzá.Tudom hogy nem elcsók, de én eret vágnék magamon ha amiatt menne tönkre a touch mert nem szántam rá a töltőre pár ezret
3. A TomTomnak van /lesz gps vevős rögzítőkara, igy nem csak JB-vel oldható meg a dolog.
és a JB-t hosszadalmasnak se nevéznem , bár tény a Jb-zés 4-5 percbe bele telik
meg mondjuk max fél órát szedegeted a cuccokat cydia-ból -
Bling95
őstag
válasz
BloodyEddie #5259 üzenetére
igen, teljes mértékben
-
Bling95
őstag
Sziasztok !
Nem tudtok vmi jó rajzoló progit touchra ?
-
Bling95
őstag
Ilyet még én se láttam soha , de ebből új ipod lesz ahogy nézem.
egy restore-t sztem is próbálj még meg azért -
Bling95
őstag
Mindenen lehet segíteni,szoftveresrn joformán elronthatalan a cucc.
Csak itt forumban nem segíthetek mert a Jb tiltott
irj nekem a pm-t D
-
Bling95
őstag
Voltam ma médiába 4 ezerrel drágább mint amikor én vettem , pedig ez még nem az uj széria
-
Bling95
őstag
nekem is bejön az uj itunes, rengeteget gyorsult, már csak a 3.1 kéne felraknom de várom a JB-t
-
Bling95
őstag
Hát nem fogok váltani, kamera nem lett, de a nano kapott kam-ot
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4993 üzenetére
hát akkor asszem grétikém ezt megszívta
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4991 üzenetére
rendben akkor ő lesz a befutó, és ha vki ir nekem ugy hogy ő rejtve van akkor nem tudok neki visszairni?
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4988 üzenetére
de még nekem is
nem dobál le ?
-
Bling95
őstag
Msn-ezésre tudtok nekem ajánlani vmi jó programot??
-
Bling95
őstag
Nem tudjátok véletlen 2.2.1 -es rendszeren hogyan kell kikapcsolni az automatikus szövegkorrekciót? mert nagyon idegesítő hogy átirogatja amit irot
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4940 üzenetére
irtam pü-t
hátha tudsz segíteni
-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca #4938 üzenetére
sky neked van psp-d is iaz?
-
Bling95
őstag
Na akkor jól emlékeztem , dr ipod oldalon voltam egszer és ott olvastam hogy külön nem lehet
-
Bling95
őstag
Na szóval futni fut minden ami iphone-on , csak olyan lehet hogy amiatt nem jó mert pl a kamerát is használná ami ipodon nincs.
De az alkalmazások legtöbbje fut , a játékok közel meg sztem mind1-ik. (kijavítani ha tévedek )
az 1. és 2. generációs között sok különbség nincs. a második generációsba van bluetooth csip, és oldalt hangerő gombok.
kb ennyi lényeges különbség van -
Bling95
őstag
mármint ipodra vagy itunes-ra ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged