Hirdetés
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RábNorbi
csendes tag
Ok, köszi!
Közben én is megtaláltam az itunesban és amit az itunes csinál neki azt utána a media player is megjeleníti, úgyhogy gondolom mp3ba adja hozzá, de lényeg, hogy az ipod megjelenítse
Jah és azt nem tudod, hogy hogy lehet esetleg videót játszatni vele? Valahol mintha olvastam volna klippeket lehet a photoval is játszatni valahogy. (Bár igazából ez se létszükség, ügye, mer alapvetően mp3 lejátszónak vettem, de kiváncsi vok... )
Üdv!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RábNorbi
csendes tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem. ipod Photonál, hogy lehet azt megcsinállni, hogy ha egy számot játszik, akkor rakja ki az album borítóját a kijelzőre? Csak akkor, ha számot ituneson keresztül veszem meg? Pl. ha én tömörítem (persze eredeti cd ről
) akkor nem lehet megcsinálni?
Üdv! -
RábNorbi
csendes tag
Hali!
Mult héten kaptam egy ipod photo 60 gigás cumót. Az a kérdésem, hogy olvastam itt a topicban ezt a rockbox cuccot. Ez mennyire jó dolog? Érdemes lecserélni rá az alap szoftvert? Ezzel tud klippeket is lejátszani a photo? Mer ezt is olvastam vhol, hogy lehet vmi progival videókat is lejátszatni vele (bár nemtom, hogy kamu volt-e).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor nem lehet megcsinálni?