Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Silány minőség hát!
Itt a profit a lényeg, tehát megvágni az embert amennyire csak lehet.
Mivel tud kevesebbet? Tud zenét lejátszani, ez eddig ok. Tud filmet lejátszani, amit normális esetben egy Nano nem tud, nem megyek bele abba, hogy valójában tud. Apróbb extráktól tekintsünk el ( játék, jegyzetnézés, stb... ). Lehet, hogy tévedek, mert nem volt még a kezem között ilyen masina.
Térjünk vissza a minőségre. Gynegébb erősítő, tehát rossz a hangminőség. Ahogy tudom a kijelző is baromi ronda, tehát nem ad szép képet, és persze nincs olyan menürendszere, mint egy iPodnak, arról nem is beszélve, hogy a clickwheel eleve felejtős, csak illúzió.
Másik szempont, hogy véleményem szerint baromi ciki egy ilyesmivel mászkálni, pláne büszke lenni arra, hogy iPod. Úribb társaságban csak felvilágosítanak, másikban meg körberöhögnek miatta. Tehát ha egy ilyennek befürödsz, akkor marad a szomorkodás, mert lehet, hogy drága pénzért vettél egy hamisítványt, ami ok, hogy tudja az alapfunkciókat és ideig óráig a külsőségeket, de aki már látott, érzett iPod-ot, az messziről kerüli az ilyesmit.
Tehát ennyivel tud kevesebbet. Egy mondatban összefoglalva: Ez hamisítvány, ezért gáz!
Sianis -
Sianis
addikt
Nem tudni, hogy mi ez! Nem én csináltam, hanem többek között ilyesmivel csapnak be embereket. Olcsó, kedvezőnek tűnő ár, hasonló kialakítás, persze aki látott már, akár csak képen is iPod-ot, annak rögtön lejön, hogy hamisítvány az egész! Ezért mondtam, hogy vigyázni!!!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt a profit a lényeg, tehát megvágni az embert amennyire csak lehet.