Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nertpaelg
tag
Tudja, de én valami profibb programot használnék. Például dBpoweramp Music Converter-t. Megjegyzem, hogy hordozható lejátszó szerintem kevés olyan van, ami tud olyan minőségű hangot produkálni, hogy különbséget lehessen tenni 320 CBR mp3 és lossless között, és akkor is igen jó füles kell hozzá. Szerintem az Apple lejátszók erre alapból nem képesek. Ez nem sértés vagy trollkodás, egyszerre használok Classicot és Iphone-t, szóval nincs bajom a hangjukkal. Igazából én személy szerint az asztali rendszeremem sem tudok (vagy csak ritkán) különbséget tenni veszteségmentes és egy jól kódolt 320-as mp3 között. Szóval vagy az én hallásom defektes, vagy nagyon jó rendszer kell. Arra akarok csak mindezzel rávilágítani, hogy szerintem érdemes lenne (vak) A-B-zned egy kicsit a lejátszón lossless és mp3 között, hogy hallasz-e különbséget. Mp3ból sokkal több fér el a lejátszón, és lassabban is merítik azt. Persze ha ezek nem szempontok, akkor nem szóltam. Én gyakorlatilag már csak mint biztonsági másolat tartok veszteségmentes zenét.
Egyébként a nem-legújabb iPodokhoz van egy Rockbox nevű firmware, ami kezel FLAC fájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest