Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ó, baszki, te mázlista
minden lejátszómra felraktam a RB-t, amire lehetett, de a 120 GB-os Classicra valszeg soha nem fog elkészülni. Pedig megérdemelné. Nem is a hangzással kapcsolatos beállítások miatt lenne jó, mert az EQ állítgatást már jóideje lecseréltem egy jó füldugóra, ami mellett nincs szükségem ilyesmire, viszont a támogatott formátumok, az MSC mód, a lejátszással kapcsolatos beállítási lehetőségek... vagy szerezzek egy 5.5G-t? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden lejátszómra felraktam a RB-t, amire lehetett, de a 120 GB-os Classicra valszeg soha nem fog elkészülni. Pedig megérdemelné. Nem is a hangzással kapcsolatos beállítások miatt lenne jó, mert az EQ állítgatást már jóideje lecseréltem egy jó füldugóra, ami mellett nincs szükségem ilyesmire, viszont a támogatott formátumok, az MSC mód, a lejátszással kapcsolatos beállítási lehetőségek... vagy szerezzek egy 5.5G-t?