Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz bwoay #2695 üzenetére

Ha nem gyűjtenek infót, mi alapján tudnak mást ajánlani? :F :N
    Ha választanom kell, hogy legyen egy EQ az 50-70k-s lejátszómban, vagy ehhez még vegyek 20k-ért fejhallgatót, inkább az EQ-t választom. 90k-ért hifi erősítőt és 2 jó hangfalat is kapok. (Bár hordozni nehézkes.)
    Volt hifim, amikor még telt rá, azon sem volt EQ. De egy 24 sávos dig. hangprocit azért rátettem, igaz, anno még PC-m sem volt a rossz rádiófelvételeket javítgatni.
    Hát, hogy nem találtam jó hordozható lejátszót (és a jelek szerint most sem találok), azzal csak egyetérteni tudok.

Gordiann: Nem is keresek G-val. :P Én aztán nem szóltam le az Apple-t, egyszerűen csak nem fekszenek nekem bizonyos dolgai, ahogy sok más gyártónál sem. Volt iRiver lejátszóm, az pl. pöpec volt hangminőségben is, de vmi komolyabbat akarok, hosszú távra.

icecave: Hát, aki a golyóira akasztja az iPodot (főleg edzés közben), az kissé talán perverz... :U :DDD

B4MbOo: Milyen okos, milyen ügyes, a legkisebb UgriFÜLES! Beszélj vele, hátha hajlandó veled zenét hallgatni. :)

ko9: A vinyó egyszer megy tönkre, nem lassacskán. iTunest ki lehet próbálni lejátszó nélkül? Vmi letölthetőségre gondolok. Amúgy csak szar (túlvezérelt) felvétel recseg, önmagában az EQ-tól nem fog. MP3-ak sajna mind cöccögnek a tömörítés miatt alapból (mély és magas freki is veszik sok más mellett), ha erre ráerősítesz, kész a baj. Arról nem is beszélve, hogy ha egy hangszerkesztőben megnézi az ember, az anyja kínjába ki van vezérelve a képből, csak hogy hangosan szóljon, mert ma a megsüketülés a trendi, nem a zene élvezete. :(((

Új hozzászólás Aktív témák