Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gordiann
üzenetére
Én magam akarom használni a saját cuccomat, és eszem ágában sincs senkinek hagyni, hogy információt gyűjtsön bármilyen szokásomról, kedvtelésemről, ízlésemről.
Amúgy a tököm tele azzal, hogy 100 féle gyártó 1000 féle terméke állítólag mind direkt az én kedvemre készül, közben meg alapvető dolgokat sem tudnak (hangszínbeállítás), a kémkedésről már nem is szólva. Vagy az iTunes simán működik saját gépen is, net nélkül? (Sorry, nem igazán ismerem.) Ha lehetne szerkeszteni EQ-t valahogy (még a 11k-s "ücska" mp4 lejátszómon is lehet), az már OK lenne, de ha nem működik, akkor veszett a fejsze nyele.
248GB-nyi egykori kazettám, bakelit-lemezem, CD-m van bedigitalizálva (meg 500GB-nyi videokazetta
), ezek még jó minőségű mp3-ba konvertálva is legalább 100GB-ot tesznek ki, és még ha csak a legjobbakat akarom utazás, kerti/házi munka, egyebek mellett hallgatni, ahhoz is legalább egy 64GB-os lejátszó kellene.
Köszi szépen a választ.
-
válasz
Gordiann
üzenetére
Ha már a Sonynál tartunk, én arra váltottam. A program hülyeség, nem kell regisztrálni,stb, bedugod, windows felismeri a lejátszót, és csak belehúzgálod a zenéket, csinálsz, könyvtárakat, stb.
Ami miatt nagyon megérte nekem, az a 3 szintű basszus kiemelés, és természetesen az egyéni EQ. Felhasználói élményben az ipod viszi a pálmát, az tény, viszont minőségben csak egy jó középkategória, semmi több (hangminőségről beszélek! Nézz utána bárhol). Viszont egy idő után rájöttem, hogy le kell sz*rni a felhasználói élményt, mert ki érdekel, hogy válogatod a zenéket, mikor 99,9%ban a zsebedben van, és csak a hangzás számít...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy a tököm tele azzal, hogy 100 féle gyártó 1000 féle terméke állítólag mind direkt az én kedvemre készül, közben meg alapvető dolgokat sem tudnak (hangszínbeállítás), a kémkedésről már nem is szólva. Vagy az iTunes simán működik saját gépen is, net nélkül? (Sorry, nem igazán ismerem.) Ha lehetne szerkeszteni EQ-t valahogy (még a 11k-s "ücska" mp4 lejátszómon is lehet), az már OK lenne, de ha nem működik, akkor veszett a fejsze nyele.
), ezek még jó minőségű mp3-ba konvertálva is legalább 100GB-ot tesznek ki, és még ha csak a legjobbakat akarom utazás, kerti/házi munka, egyebek mellett hallgatni, ahhoz is legalább egy 64GB-os lejátszó kellene.