Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Gordiann #2680 üzenetére

Én magam akarom használni a saját cuccomat, és eszem ágában sincs senkinek hagyni, hogy információt gyűjtsön bármilyen szokásomról, kedvtelésemről, ízlésemről. :(( Amúgy a tököm tele azzal, hogy 100 féle gyártó 1000 féle terméke állítólag mind direkt az én kedvemre készül, közben meg alapvető dolgokat sem tudnak (hangszínbeállítás), a kémkedésről már nem is szólva. Vagy az iTunes simán működik saját gépen is, net nélkül? (Sorry, nem igazán ismerem.) Ha lehetne szerkeszteni EQ-t valahogy (még a 11k-s "ücska" mp4 lejátszómon is lehet), az már OK lenne, de ha nem működik, akkor veszett a fejsze nyele.
    248GB-nyi egykori kazettám, bakelit-lemezem, CD-m van bedigitalizálva (meg 500GB-nyi videokazetta :DDD ), ezek még jó minőségű mp3-ba konvertálva is legalább 100GB-ot tesznek ki, és még ha csak a legjobbakat akarom utazás, kerti/házi munka, egyebek mellett hallgatni, ahhoz is legalább egy 64GB-os lejátszó kellene.
    Köszi szépen a választ. :R

• icecave

nagyúr

válasz Gordiann #2680 üzenetére

Ha már a Sonynál tartunk, én arra váltottam. A program hülyeség, nem kell regisztrálni,stb, bedugod, windows felismeri a lejátszót, és csak belehúzgálod a zenéket, csinálsz, könyvtárakat, stb.
    Ami miatt nagyon megérte nekem, az a 3 szintű basszus kiemelés, és természetesen az egyéni EQ. Felhasználói élményben az ipod viszi a pálmát, az tény, viszont minőségben csak egy jó középkategória, semmi több (hangminőségről beszélek! Nézz utána bárhol). Viszont egy idő után rájöttem, hogy le kell sz*rni a felhasználói élményt, mert ki érdekel, hogy válogatod a zenéket, mikor 99,9%ban a zsebedben van, és csak a hangzás számít...

Új hozzászólás Aktív témák