- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
joey04 #63629 üzenetére
Dehogynem.
Kikapcsolod a feltöltést és legális onnan is letölteni, az nem számít, honnan töltöd le.
Amúgy én úgy vagyok vele, h az Artisjus ígyis-úgyis lenyúlja tőlem a pénzt, akkor miért fizessek duplán/triplán valamiért, amit legálisan ingyen is beszerezhetek? Ráadásul senki ne mondja nekem,h a warez kárt okoz a szerzőknek, mivel a letöltők 90%-a amit letölt, azt amúgy nem venné meg pénzért, ergo semmilyen kárt nem okoz. Persze ha egyáltalán nem lenne warez, lehet,h közülük is megvennék sokan, de hát sajnos nem egy utópiában élünk...
GALARDO: na ez a koncepció tényleg jól néz ki, simán bevállalnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged