Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Mindegy hol veszed a telefont. Amit az EU-ban kapsz, mindegy h Németországban, Angliában vagy itthon veszed meg, ugyanazt kapod (pl. az Alza is EU modellt árul) fizikálisan. Ha az USA-ban veszed, ott frekvenciasáv támogatásban van minimális elérés (azokban van pl. mmWave antenna ami által tudja használni a nagyon magas frekvenciájú sávokat) ettől függetlenül az EU-ban ugyanúgy tudod használni. Nekem is felváltva voltak USA és EU piacos Pixeleim, amit kint vettem idehaza ugyanúgy tudtam/tudom használni mint fordított esetben.
A probléma forrását leírtam a #22-es hsz-ben: nagyrészt nincs már 3G és ha a VoLTE roamingban nincs engedélyezve akkor problémás a hívás. Pont ezt igazolja nagyjából a #27-es hsz: "...általában mindig a roamingos kártyával volt a gond. (Attól függően hogy épp melyik országban voltam)". Ugyanaz amit én is leírtam: hiába vagyok Vodafone-os és megy német Vodafone kártyával a VoLTE, magyar vodás kártyával német Vodafone hálózaton roamingban már nem él. Egyre több szolgáltatónál érhető el egyébként a VoLTE roaming, szóval van esély a normális telefonálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest