- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Ah, tényleg!
nem tudom miért értettem azt, hogy külföldön a telefon volt a gond és nem az itthoni kártya. Mindenesetre, akkor ha sokat van külföldön az ember nem helyi kártyával, akkor lehetnek gondok, ha jól értem. Amúgy ha jól értem ezek a problémák azért specifikusak ennél a telónál, mert nem tud leváltani 2G-be, a többi meg igen. Viszont, ha pl külföldön van 3G, akkor gondolom nincs gond, bár lehet ott még inkább nincs.
Amúgy én egy yetteles kártyát használok főleg, az mennyire számít problémásnak?
-
csefi007
csendes újonc
Nekem az egyik kártyám fizikai volt a másik eSim. De az egyik külföldi volt. És általában mindig a roamingos kártyával volt a gond. (Attól függően hogy épp melyik országban voltam)
Mindig 6 és 7 perc között elkezdett szakadozni a vonal, alig lehetett érteni. Valamikor hívtak és ki se csörgött. A legjobb az volt a vége felé amikor a telefon hívás közben elkezdte visszajátszani a beszélgetést ami 1 percel azelőtt elhangzott. -
moma
őstag
Hú nem egyszerű
Ha kezel két eSIM-et, akkor az miért kevés? van olyan szolgáltató, akinek a fizikai SIM-jét nem lehet eSIM-esíteni és ha két ilyen van, akkor gond van? Ez konkrétan milyen szolgáltatóknál gond?
VoLTE: a nagy részét értem, csak asszem a legfontosabbat nem. Ha mondjuk utazik az ember az országban és olyan helyre ér, ahol levan kapcsolva a 3G, akkor ez miért lesz gond? Azt írod mindenhol van 4G. Jah vagy lehet értem: a gond az, hogy a VoLTE nem fog működni, mert a szolgáltató nem engedélyezte erre a modelre, és hiába van 4G és a telefon oldalán VoLTE, de mivel a szoláltatónak nincs a modellre ezért, a teló megpróbál 3G-re váltani, de az meg nincs és így egyáltalán nem lehet beszélni? Jól értem?
És nagyon nagyon köszi ezt a részletes magyarázatot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest