- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Ah, tényleg!
nem tudom miért értettem azt, hogy külföldön a telefon volt a gond és nem az itthoni kártya. Mindenesetre, akkor ha sokat van külföldön az ember nem helyi kártyával, akkor lehetnek gondok, ha jól értem. Amúgy ha jól értem ezek a problémák azért specifikusak ennél a telónál, mert nem tud leváltani 2G-be, a többi meg igen. Viszont, ha pl külföldön van 3G, akkor gondolom nincs gond, bár lehet ott még inkább nincs.
Amúgy én egy yetteles kártyát használok főleg, az mennyire számít problémásnak?
-
csefi007
csendes újonc
Nekem az egyik kártyám fizikai volt a másik eSim. De az egyik külföldi volt. És általában mindig a roamingos kártyával volt a gond. (Attól függően hogy épp melyik országban voltam)
Mindig 6 és 7 perc között elkezdett szakadozni a vonal, alig lehetett érteni. Valamikor hívtak és ki se csörgött. A legjobb az volt a vége felé amikor a telefon hívás közben elkezdte visszajátszani a beszélgetést ami 1 percel azelőtt elhangzott. -
moma
őstag
Hú nem egyszerű
Ha kezel két eSIM-et, akkor az miért kevés? van olyan szolgáltató, akinek a fizikai SIM-jét nem lehet eSIM-esíteni és ha két ilyen van, akkor gond van? Ez konkrétan milyen szolgáltatóknál gond?
VoLTE: a nagy részét értem, csak asszem a legfontosabbat nem. Ha mondjuk utazik az ember az országban és olyan helyre ér, ahol levan kapcsolva a 3G, akkor ez miért lesz gond? Azt írod mindenhol van 4G. Jah vagy lehet értem: a gond az, hogy a VoLTE nem fog működni, mert a szolgáltató nem engedélyezte erre a modelre, és hiába van 4G és a telefon oldalán VoLTE, de mivel a szoláltatónak nincs a modellre ezért, a teló megpróbál 3G-re váltani, de az meg nincs és így egyáltalán nem lehet beszélni? Jól értem?
És nagyon nagyon köszi ezt a részletes magyarázatot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest