Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Ah, tényleg!
nem tudom miért értettem azt, hogy külföldön a telefon volt a gond és nem az itthoni kártya. Mindenesetre, akkor ha sokat van külföldön az ember nem helyi kártyával, akkor lehetnek gondok, ha jól értem. Amúgy ha jól értem ezek a problémák azért specifikusak ennél a telónál, mert nem tud leváltani 2G-be, a többi meg igen. Viszont, ha pl külföldön van 3G, akkor gondolom nincs gond, bár lehet ott még inkább nincs.Amúgy én egy yetteles kártyát használok főleg, az mennyire számít problémásnak?
-
csefi007
csendes tag
Nekem az egyik kártyám fizikai volt a másik eSim. De az egyik külföldi volt. És általában mindig a roamingos kártyával volt a gond. (Attól függően hogy épp melyik országban voltam)
Mindig 6 és 7 perc között elkezdett szakadozni a vonal, alig lehetett érteni. Valamikor hívtak és ki se csörgött. A legjobb az volt a vége felé amikor a telefon hívás közben elkezdte visszajátszani a beszélgetést ami 1 percel azelőtt elhangzott.
-
moma
őstag
Hú nem egyszerű

Ha kezel két eSIM-et, akkor az miért kevés? van olyan szolgáltató, akinek a fizikai SIM-jét nem lehet eSIM-esíteni és ha két ilyen van, akkor gond van? Ez konkrétan milyen szolgáltatóknál gond?
VoLTE: a nagy részét értem, csak asszem a legfontosabbat nem. Ha mondjuk utazik az ember az országban és olyan helyre ér, ahol levan kapcsolva a 3G, akkor ez miért lesz gond? Azt írod mindenhol van 4G. Jah vagy lehet értem: a gond az, hogy a VoLTE nem fog működni, mert a szolgáltató nem engedélyezte erre a modelre, és hiába van 4G és a telefon oldalán VoLTE, de mivel a szoláltatónak nincs a modellre ezért, a teló megpróbál 3G-re váltani, de az meg nincs és így egyáltalán nem lehet beszélni? Jól értem?

És nagyon nagyon köszi ezt a részletes magyarázatot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom miért értettem azt, hogy külföldön a telefon volt a gond és nem az itthoni kártya. Mindenesetre, akkor ha sokat van külföldön az ember nem helyi kártyával, akkor lehetnek gondok, ha jól értem. Amúgy ha jól értem ezek a problémák azért specifikusak ennél a telónál, mert nem tud leváltani 2G-be, a többi meg igen. Viszont, ha pl külföldön van 3G, akkor gondolom nincs gond, bár lehet ott még inkább nincs.