- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Aktív témák
-
dragontiger
tag
válasz
Remittenda #1200 üzenetére
már megtettem,de SSH nélkül nem tudok némely alternatívával mit kezdeni...amivel meg lehetne,az meg szar mondjuk ki őszintén,ja meg,h csatlakozzak wi-fi-hez;amerre én lakom kevés van nagyon és az is mind zárt,egész településen,sulim közelében is csak zárt,akk meg hova az anyámba?!
már egy fórumon az is baj ha a témával kapcsolatban akarok kérdezni...
-
dragontiger
tag
könyörgöm vki adjon már egy rohadt fájlkezelőt az iphone-hoz
ja meg leírást,mert ezt pölö nem bírom USB kábellel használni,hiába is akarom
-
dragontiger
tag
ki tud olyan szoftvert gépre,amivel látom az első genes iphone-t belülről USB-n?
(ui:egy linket is megköszönnék
)
-
dragontiger
tag
na ak leírom máshogy
hogyan magyarosítsam+mivel és a syncronizálás
(appokat és médiafájlokat)
-
dragontiger
tag
első generációs iphone-nál hol van az Applications mappa??
-
dragontiger
tag
válasz
macikos #1142 üzenetére
na első nap még ment úgy egy ideig,de aztán erre a műveletre ezt hozta be szinte mindig
az a baj,h abban a másodpercben(szó szerint) ahogy rádugom,máris belép a recoveribe
,ezt,h tudom kiküszöbölni??
mod:jelenleg ki-be kapcsolgatja már magát:-alma;-recovery,feketeség
mod:ebben a módban csak a 2.0.2 szűz szoft megy fel,de rem egyszer megoldódik az iphone ügy
-
dragontiger
tag
hi all!
Állandóan ezt a hibaüzenetet kapom
csak itunes-al lehet rápakolni SW-t?
mod:3dik napja kell szenvednem a szar Itunes miatt (vszínűle az a szar),vki segítsen már mert sok Itunes és iphone sw verzió után is csak egy első gen-es,gyári állapotú (belső) iphone-om van,mert hibát ír ki mindig szinte,mint az látható a linken.2.0.2-es szűz szoftver megy fel rá.ezekből az adatokból segítsen már vki használatbahozni az Iphoneom!pls!
-
-
dragontiger
tag
vkitud nekem segíteni iphone winpwn-es hülyeségnél,meg szóval a sw megcsinálásában,mert jelenleg,már bekapcsol,de összvissz a csúszka elhúzása után telefonálni tudok :'(a winpwn meg ezzel a beállításnál kilép magától akkor amikor majdnem kész a build .ipsw
vki pls segítsen msnen
mod:már második napja,összesen 6órája szenvedek,és még csak ennyire bítam életet lehelni bele
-
dragontiger
tag
válasz
macikos #1041 üzenetére
az a probléma,h már 4órája töltőn van (illetve usb-n géprekötve),be beakarna kapcsolni,viszont az alma megjelenik és az a körkörös bizé egy ideig forog,aztán megáll az élet nála.restore-t,h kell csinálni ??
mod: ha az itunes-os restorra gondolsz,ak nem látja se az se a pc suitejaegy msn címet kérhetnék privben ??
-
dragontiger
tag
hii al !!
lenne egy olyan (és egyben sürgős) kérdésem,h az elsőgenerációs iphoneom leformázás közben lemerült,és most szinte teljesen halott
ebből az állapotból,hogyan bírom kihozni ??
előre is köszönöm szépen a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest