- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
KonzolKartel #48556 üzenetére
Van parsze, tavalyelőtt szeptemberben lehetett venni a Tnél (lehet október, nemtudom), így aki 2 év hűségre vette, és nem fizeti, azért még idén le tudják tiltani őszig.
Runner125: neki nem fognék egyedül az biztos
sbazsi: Mi meg akkor bontunk, ha érdemben hozzászólsz a topikhoz...
-
Csapi007
veterán
válasz
KonzolKartel #43867 üzenetére
Hy
Wifi-n keresztül van több megoldás is de mindhez JB kell.
Ráadásul sokkal lasúbbak. -
Ghosti
aktív tag
válasz
KonzolKartel #41755 üzenetére
Sztem Voldemort-nak nem kéne tönkre tenni
.
Inkább sztem antennát kéne abban cserélni.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel #40241 üzenetére
kitöröltem kb. 10 drivert az eszközkezelőböl(mindent aminek köze van az usbhez) és most,ha minden igaz, akkor működik!
szerk.: nem lesz jó
.
szerk2.: mégis csak jó valamire
. Még mindig driveres gubancok vannak ,de lefutott a szinkronizálás.
-
válasz
KonzolKartel #40233 üzenetére
Másik USB portba/másik számítógépbe dugtad már? Olcsóbb laptopokban az a baj, hogy ha van 4 USB port, akkor az nem 4 teljes értékű,hanem egy van leosztva 4 felé, amiből tápellátás ingadozások lehetnek és az bekavar.
-
válasz
KonzolKartel #37434 üzenetére
Jobban jársz, ha elkezdesz barátkozni vele. Viszont a telefonon is van App Store app, onnan is telepítheted, ami kell.
-
trobi28
addikt
válasz
KonzolKartel #37431 üzenetére
Nem biztos de hallottam valami Itunes féle programról.
Lehet hogy azzal kéne megpróbálniNehogy megkérdezd hogy ingyenes-e mert falnak rohanok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #17465 üzenetére
Tuti hogy ne ma 3.1es honosítást tetted fel!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #17463 üzenetére
Mit értesz zagyva szöveg alatt?? Mert épp most frissítették múlt héten, és nem kéne csomó helyen zagyva szövegnek lenni!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #17458 üzenetére
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel #17456 üzenetére
Bocs a double postért, de ne nézzetek analfabétának az előző postomért, későn vettem észre addigra már nem tudtam szerkeszteni.
-
válasz
KonzolKartel #17456 üzenetére
Az iphone-ra rá kell klikkelni.. aztán fent középen lesznek a fülek, nem bal fent, azok mindig ott vannak, akár rá van dugva a telefon, akár nincs.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #17448 üzenetére
iTunes-en keresztül tudsz, mégpedig úgy hogy megnyitod az itunes,t rácsatlakoztatod a készüléked, utána kijelölöd az iphone-od, és akkor megjelennek lapfülek, a Photos lapfülön kiválasztod a mappát, amibe a képeid vannak és szinkronizálod! Fontos hogy mappába legyen a képeid amit a telefonra szeretnél rakni, mert tudtommal külön 1-1 képet nem lehet rárakni..
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest