Aktív témák
-
válasz
sardna00 #15800 üzenetére
Én is az vagyok, de át akarok majd menni a T-hez. Mivel iphone már van, csak az előfizu kellene, iphone-hoz vodának nincs megfelelő csomagja, még ikon 200-ban is több net van és beszélgetés, mint a mostani vodás előfizumban. Nekem az a szívás, hogy mindenképpen kell készüléket is venni az ikon csomagokhoz, önmagukban nem adnak csak előfizut telefon nélkül.
-
válasz
sardna00 #15787 üzenetére
Ha nem léped túl a havidíjat, és a legolcsóbb esetet nézzük mind előfizetésben, mind törlesztőrészletben, akkor az 10k/hó egy éven át, utána 5k/hó (mert az előfizu 2 év, a törlesztés meg csak 1). Viszont ebben az esetben jósok pénzt ott kell hagyni, hogy elhozhasd a telót úgy, hogy legkevesebbet kell havonta csengetni.
Szóval, minél kevesebbet fizetsz, mikor elhozod a telefont, annl nagyobb lesz havonta a kiadásod, és fordítva.
-
válasz
sardna00 #15777 üzenetére
Aki eddig sime előfizetéssel vette, attól is mind kértek kötbért (azért volt akitől nem), és addig ugye nem kellett fizetni a havi számlákat, amíg a kötbér összegéből telt rá.
Viszont ha részletre veszed, nem tudom, hogy azt a részletbe is beszámolják-e, vagy csak a havidíjba.
Egyébként esélyes, hogy mivel részletre akarod, jó nagy összeget mondanak kötbérre, volt, akinek ez 70k volt, le is ült tőle szegény. Aztán elment máshová, ugyanezekkel az adatokkal, ugyanilyen konstrukcióban már csak 30k-t kértek. Random nyomja a gépÉn minél kevesebb hónapra koncentrálnék. Gondolj bele, 2 évig fizeted? Addigra már rég az új iphone-t akarod majd megvenni, mire véget ér a mostani törlesztése.
-
válasz
sardna00 #15775 üzenetére
No para, ezért javítottalak ki. Egyébként nagyon nem kérnek semmilyen papírt (munkáltatóit, ilyeneket nem szoktak). Tök kamu adatokat is bemondhatsz, hogy hol dolgozol/mennyit keresel. Aztán a hitelképességi vizsgálat majd mond valamit, hogy mennyit kell fizetned még pluszban kötbért. Ami érdekes, mert tök hasraütés szerűen találják ki, van akitől nagyon sokat kérnek cca. 50k, van akitől csak 10k.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest