- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"asszem erre volt egy olyan trükk, h egy vodás v pannonos kártyával be lehet állítani. nem tudom h egy hivatalos készüléknél ez hogyan megy..."
Sehogy.
Egyrészt 2.0.2-től ez már nem működik, másrészt, mivel nem független a készülék, így más kártyával nem fog működni.A beégetett APN:
-
Ulkesh
őstag
"szerintem itt valami tévedés van! neked ment index-es videóval? sztem nem.
ez egy régi a script a beágyazott youtube-os videók meg mp3-ak lejátszására, de a 2.0 ezt már alapból tudja.
de javíts ki ha tévedek!"Nem, nem tévedsz, én tévedtem. Mentségemre legyen szólva, hogy nem használom ezt a dolgot, csak átnéztem a bookmark-okat és bemásoltam amit érdekesnek tartottam.
--
Az általad beírt font méretezés meg nekem nem működik. Hiába adok meg bármekkora méretet nem változik semmi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azt én sem zártam ki, csak itt a futtatható programokról volt szó. Tehát az eredeti kérdésben az szerepelt, hogy van-e iGo OSX-re, amiből én hihetetlen gondolatolvasó-képességemmel kitaláltam, hogy iPhone-ra szeretné. Én pedig erre reagálva mondtam, hogy attól,ha van valami OSx-re, még nem fut az iPhone-on is...
Teccikérteni?Vagy én vagyok a helikopáter mégis?
-
majom2
senior tag
mégvalami: itunes szinkronnal óvatosan, mert nekem pl felülvágta a régi bookmarkokat (de elmentette /private/var/mobile/library/bookmarks.plist.anchor.plist néven
)...
a másik variáció, a bookmarkok szerkesztésére, h lemented a /private/var/mobile/library/bookmarks.plist filet (persze csinálsz belőle egy backup-ot is a biztonság kedvéért) egy OSX-es gépre, és megeditálod a Property List Editor-ral (ez fog feljönni alapból). nem próbáltam, tehát lehet h van buktatója, de ahogy néztem nem tűnt nehéznek. vagyishogy bocsánat, részben mégiscsak próbáltam: entry-t módosítottam, töröltem, de újat nem adtam hozzá.
visszamásolás előtt a MobileSafari-t ki kell lőni (NEM elég a home gomb!), vagy akinek erre nincs eszköze az indítsa újra az iphone-t. nem fogja a file-t a Safari, de jobb a békesség
tipp: akinek ez tök új, vagy nincs meg a kellő önbizalma az inkább válassza az itunes-os variációtgondolom mondanom sem kell, h mindent csak saját felelősségre csináljatok...
-
-
Ulkesh
őstag
"ahogy olvasom, gond van a már felrakott 3rd party app-okkal..."
Ezen csodálkozom, mert a frissítés miatt most csináltam először Upgrade-et (eddig teljes Restore volt mindig) és a 2.0.2 frissítés és a QuickPwn jailbreak után minden App Store-os alkalmazásom ott figyelt a helyén és azóta is hibátlanul működnek (a külsős alkalmazásokat kellett csak a helyükre másolni, mert a jailbreak-nél a Cydia új néven hozta létre a külsős Applications mappát.)
Most a cikk olvasása után egyenként végignéztem mindegyik programot, de működnek rendben.
Szerintem itt is pár dolognak érvényesülni kell ahhoz, hogy gond legyen és ezt még nem találták meg.
(Az meg apróság, hogy az új vásárlóknak nincs emiatt félnivalójuk, mert üres készüléket vesznek, arra meg érdemesebb Restore-t nyomni, már csak a plusz T-Mobile-os sor eltüntetése miatt is.) -
Remittenda
aktív tag
tunes regisztráció nélkül is lehet őket használni, sőt egy sima itunes-al is meg lehet őket nézni/hallgatni. érdekes h magyar itunes account-al eltűnik minden (podcast+zene) csak a programok mardnak
feltételezem impotens szerzői jogi problémák miatt. ezt én úgy hidaltam át, h van amerikai + magyar accountom is.
Ezt miként kell elképzelni, hogyan lehet amerikai hozzáférésed? Kerülő úton, mert lehet, hogy a telefon nem nyerne meg, de ha beindul rendesen a music store nálunk is, akkor tuti lesz iphone-m...
-
Remittenda
aktív tag
Csatlakozom, nagyon jó ötlet volt! Kellett.
Létezik valamilyen office jelelgű program erre a gépre? Vagy csak az emailek mellékleteit lehet megnézni? Illetve valamilyen fájl kezelő jellegű szoftver: pl. magammal vinnék egy-két pdf, doc fájlt, és út közben elolvasnám, esetleg továbbírnám stb. Erre van mód?
És még egy, ezt a feltörést eszik vagy isszák? A szoftver buherálással ugrik a garancia is?
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest