- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ragnar95 #86275 üzenetére
Ha nem lenne ennyi rossz tapasztalatom, akkor lehet nekem se lenne szempont a hivatalos forrás, és spórolhatnék 30-40-50 ezret akár(mint ahogy az elsővel tettem), de sajnos már oda minden bizodalmam, valahogy belenyúlok mindig.
Szerencsére a 6S-sig be vagyok biztosítva, aztán majd meglátjuk.madgie: Első kettő új bontatlan volt, mindkettő 2-3 nap után szoftveresen kicsinálta magát, szervizes is csak széttárta a kezét, hogy ilyet nem sűrűn látott. A 3. kijelzőjén körbe egy zöldes keret jelent meg pár hónap után, ugyanez volt az i5-tel is korábban.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
NyalokAA #86036 üzenetére
Parancsolj, vannak páran.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
CharlieDrop #85722 üzenetére
Nem, de a hivatalos szerviz honlapjáról másoltam ki. Az "olyan nincs"-csel próbálkozhatsz, de elhajtanak hidd el.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #85715 üzenetére
A legtöbben nem Apple Store-ból veszik, mivel sokkal olcsóbban is meg lehet kapni, kérdés mennyire éri meg.
CharlieDrop:
"Alkatrészcsere esetén a Magyarországon vásárolt készülékeknél a cserélt alkatrészre újraindul az egy év garancia. Ha külföldön vásároltad az eszközöd, akkor vagy 90 nap garanciát kapsz az adott alkatrészre, vagy az eredeti jótállás lesz érvényes – értelemszerűen az, ami Neked kedvezőbb. Teljes egységes cserénél magyar készülék esetén szintén újraindul az 1 év garancia, külföldi termékeknél pedig a 90 nap vagy az eredeti jótállás lesz érvényes." -
Tibee86
nagyúr
Az általam is sokat szidott Andrássy iStyle előtt most le a kalappal, 24 órán belül jött az sms, hogy mehetek a telefonért.
Viszont ami furcsa, hogy a jegyzőkönyvön az szerepel, hogy a jótállás vége: 2015.09.08. Ezek szerint újraindult az egy év, az Apple honlapján viszont maradt az eredeti dátum. -
Tibee86
nagyúr
válasz
profisher. #85048 üzenetére
Még majdnem kevés is. Ha kiszámolod, így ~7,5 óra használati idő jön ki intenzív használat mellett.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Zjunior #85040 üzenetére
Aki a 4S topikot követi, az már tudja, hogy van az ő véleménye, és más nincs. Van az ő felhasználási szokása, és más nincs. Legjobb az volt, amikor elregélte, hogy miért a 4S a tökéletes iPhone, a többi csak parasztvakítás.
Én csipázom, mert vicces regényeket ír(az részletkérdés, hogy teljesen másról), ha valaki ellent mer neki mondani. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ringloszilva #84992 üzenetére
Neked nem kell, más meg örül, hogy a régi csatlakozót nem micro USB-re cserélték le, hanem egy jóval fejlettebb csatlakozóra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mongoose123 #84647 üzenetére
és D@reeo köszi!
Ez azért több mint gáz!Remélhetőleg sikerül életre kelteni, és akkor gyorsan javaslom cimborámnak, hogy adjon túl rajta amíg még működik.
-
Tibee86
nagyúr
4S kiszürkült wifi kapcsolóval tudnak valamit kezdeni a szervizezekben? Csak mert sehol nem szerepel az árlistán ennek a hibának a javítasa.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
königarjen #84620 üzenetére
Vótmá!
-
Tibee86
nagyúr
Eddig power gomb, most jön az akku miatti visszahívás: [link]
S verzió powaaa! -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ragnar95 #83989 üzenetére
De ő slo-mo videót szeretne szerkeszteni. Sajátgépben átmásolod, akkor csak a sima videót másolja át, nincs benne lassítás, emailen elküldve meg amilyen minőségben elküldi azt hagyjuk.
Én már beletörődtem, hogy a lassított videót csak telefonon lehet rendesen visszanézni(kösziApple...), vagy botrány minőségben esetleg gépen(youtube,email), de az már szinte vállalhatatlan kategória. -
Tibee86
nagyúr
válasz
bigdady #83732 üzenetére
Szintén csak tipp, vagy tudsz is rá tweak-et?
Túl sok mindenre van lerendezve mostanában annyival, hogy JB-kel megoldható, de mindig kimarad a tweak neve valahogy. Hiába ez a legegyszerűbb válasz, sajnos a JB se nyújt megoldást minden Apple f*szságra..Macccy: Biztos csak elsiklottál felette, de engem érdekelne a tweak neve.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita #83304 üzenetére
Van a sztorban egy helyesírás nevű alkalmazás, aszt bisztosan feltenném a helyedben.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
" amúgy meg minden szolgáltató ilyen, egyiknél sem mindenhol tökéletes a lefedettség."
Edge már van azért mindenhol, 5-10 év és már 3G is lesz. Addig értesítésekre azt használom, amelyik van mindenhol, illetve kevesebbet fogyaszt. A lassított net nem lesz gyorsabb LTE-n se. -
Tibee86
nagyúr
Csak ha oda viszed, vidd magaddal az Apple Store-os számláját is a telefonnak, mert kérhetik. [link] Illetve ott abból is gond lehet, hogy nem EU-s készülék.
" Garanciádat csak az eszköz vásárlását igazoló számla bemutatásával érvényesítheted, amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, úgy a javítás munkadíj kötelessé válik. "
-
Tibee86
nagyúr
Én kifejezetten örülök neki, hogy nincs LTE, mivel így megmaradt az edge kapcsoló. Nekem bőven megteszi az edge alapesetben, értesítések ugyanúgy megjönnek, imessage-re is elég, ha kell a gyorsabb net, akkor bekapcsolom a 3G-t. Sokkal jobb az üzemidőm edge-n, mint 3G-n, ezért is remélem, hogy még jó darabig nem éri el a flottámat az LTE. Másrészt a 3g hálózat is nevetséges az országban(még Budapesten is), nem hogy az LTE.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
viperabácsi #82596 üzenetére
Az árát elnézve valami gyenge utánzat.
#82598: Az igen, de az ebay az utánzatok Mekkája, nem gondolom, hogy 10 alatt lenne egy ilyen toknak az ára.
Spiegen slim armor s-t is lehet kapni 1500-ért az ebay-en, olyan is. Sőt, gyári Apple tokot is 2500-ért. -
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #82589 üzenetére
Felhívtam az Apple ügyfélszolgálatot. Kicsit meglep, de mivel bizonyos esetekben ténylegesen kell az AppleStore-os számla a garanciáztatáshoz, ezért az is teljesen normális az Apple szerint, hogy az iStyle minden esetben kéri hozzá, ezzel megelőzve, hogy később az ügyfélnek kelljen újra bevinni, stb.
Ha már beszéltem vele, rákérdeztem a világgaranciára, mert ugye istyle honlapján az se szerepel. Csak az idén március után vásárolt termékekre van világgarancia. Tehát hiába hívom fel onnan a bolttól az Apple ügyf.-ot, ha olyan kedvük van, csak AppleStore-os számlával veszik be garanciáztatni.
Én már ezt az egészet nem értem, de végül is nekem teljesen mindegy is, mivel van hozzá számlám. Ezt úgy is mindenki csak a saját kárán fogja megtanulni, mert értem én, hogy könnyebb kiadni 160-at 221 helyet, csak ha majd gariztatásra kerül a sor... -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ragnar95 #82588 üzenetére
Lehet, hogy csak azért van a honlapra kiírva, hogy ha épp nincs kedvük dolgozni, akkor csak megmutatják az ügyfélnek.
A poén kedvéért szerintem oda viszem garanciáztatni az 5s-t, és felhívom a boltból az Apple ügyfélszolgálatát, hogy mégis milyen jogon találnak ki új szabályokat. Remélem Handrás lánya lesz ott megint, és eltart neki egy darabig, amíg a 250 sorozatszámból a számlán megtalálja az enyémet.madgie: Ők igen, egyelőre, de mi van ha holnap kitalálják ők is, hogy csak számlával veszik át a telefonokat?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ragnar95 #82585 üzenetére
"akkor ugyanolyan gari lesz rá, mintha APR-től vennéd."
Ez így azért nem teljesen igaz, mivel már jelenleg is a 2 szerviz közül az egyik csak hivatalos viszonteladói számla bemutatása után hajlandó foglalkozni vele. Illetve a külföldön szolgáltató által értékesített független telefonnal is elhajthatnak, hogy vidd a szolgáltatóhoz, akitől származik a telefon. -
Tibee86
nagyúr
válasz
nederlanden #82362 üzenetére
De még ő se tudja pontosan, hogy melyik hétfőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest