Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz K1nG HuNp #171610 üzenetére
A Prémium Mobilt csak ajánlani tudom. Korrektek, élő cset az oldalon, interneten kártyával is lehet fizetni.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Yager01
senior tag
válasz K1nG HuNp #172015 üzenetére
Lehet hogy e k.va klikk DE nem írtam volna kisregényt ha működne ! Eladni nem tudom mert sajnos ezen fut a céges levelezés ... rá vagyok kényszerülve. Azt meg hagyjuk mennyien elégedettek ... mindenkinek más az igénye. Csak leírtam , hogy ennyi idő után mennyire csalódás a felső kategóriás droid készülékehez képest.
-
tybsen
addikt
válasz K1nG HuNp #172272 üzenetére
Nekem is lötyög. Amikor megvettem rákerestem a dologra és sokaknak ilyen. Vicces az élet mert az előző androidos telefonom ugyanilyen volt.. Azt visszaküldtem kicserélték és kaptam egy újat ami már nem lötyögött ezt viszont nem cseréltem ki. Ha az ember direkt rázogatja vagy ha odafigyel akkor észre lehet venni persze de egyébként a hétköznapokban egyáltalán nem zavaró én nem foglalkozom vele (pedig egyébként elég alacsony az ingerküszöböm és minden apróságot észreveszek meg zavar is, de ezzel együtt tudok élni).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz K1nG HuNp #172581 üzenetére
Ingyenesnek nem mondanám, mert Apple music előfizetés kell hozzá De köszi ettől függetlenül
Így marad a google music, annyira nagy baj nincs azzal sem, csak mégis simábban működik a beépített zenelejátszó.
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
aujjobba
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz K1nG HuNp #172690 üzenetére
Jól mondta a support (ha ezt értetted a "telefonon azt mondta a néni" alatt), amíg nem fizeted ki a tartozásod az Apple felé, nem tudsz semmit sem letölteni a Store-ból, ingyenes appokat sem. Fizesd ki, aztán kérj egy refundot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Lenry
félisten
válasz K1nG HuNp #172761 üzenetére
nem idegeskedek ezen, egyszerűen csak értelmetlennek látom a dolgot, pláne ha utána törölhető is.
na mindegy, kipróbálom, hátha segít, köszimod: egyelőre nem segített
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Topikgazda
válasz K1nG HuNp #172735 üzenetére
BeatsX nagyon jó, szeretem, de! Telefonálni vele egyszerűen nem lehet, ha van az ember körül valam zaj (pl. forgalom, stb). Nem ért semmit a másik fél, már többször jártam úgy, hogy felvettem rajta,de gyorsan váltottam is a telefonra, mert a másik fél csak "hallózott", hogy ott vagyok-e. Ha csend van, akkor teljesen jól használható, csak ez elég ritka eset.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest