- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
icecave #2327 üzenetére
Nem kell hozzá szenzor, simán a teló GPSe és mozgásérzékelője elég.
Nem rossz app különben, de az Adidasét is érdemes megnézni meg a Runtasticot. Viszont most már benne van pár száz kilométer a Nike+ban, szal inkább ezt használom.
Mela Kehes: Nálam is ugrándozott a pont az FMAn, de sajnos nem maradt 520 helyett 2740, pedig nagyon szurkoltam neki.
-
fazr
senior tag
válasz
icecave #2186 üzenetére
Megkérdeztem régebben Dropbox supportot és be is írtam a választ másik iPhone topicba.
The iOS app downloads an image that is best designed for the size of the screen. This may not be always the original file, however.
Egyébként egy ideje PhotoSyncet használom képek másolására.
PC-s program van hozzá, amivel lehet egyszerre több képet feltölteni Camera Rollba, valamint letölteni PC-re, ezen kívül van webes felület is, ahol szintén lehet képet fel és letölteni, valamint galériában lehet nézni a telefonon lévő képeket és videókat. Mindezt wifin keresztül. -
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #2152 üzenetére
Igen ezt én is néztem. Szerintem jobb, mint az icloud feature. Márcsak azért is, mert dropboxban neten keresztül is meg tudod nézni a képeket. iCloudban meg nem. Ráadásul az icloud az utolsó 30nap képeit rakja el. Így a felhőben nem mindig lesz ott, csak az eszközökön!
Ja és ha felteszel a telefonodról 3,5 GB-ot, akkor kapsz annyi plusz tárhelyet.(500MB-onként kapsz)
-
adnoctum18
senior tag
válasz
icecave #1952 üzenetére
Király, akkor veszem-viszem a másodikat!
Ha már itt tartunk, akciós a Bards Tale is, baromi jó kis rpg, gépen is szakadtam rajta anno. Hatalmas feeling!
Más:
A kreditekből külön eszközről ugye lehet kétszer 10-USD-s Itunes gift cardot venni? Mert az Amazonos GC-nél volt valami kavarás, remélem itt nincs ilyen.
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave #1822 üzenetére
Nálunk az ár és a diákszámla miatt nyitottam anno, mint ahogy utána többen is a környezetemből... Alapvetően a netes bank szolgáltatásukkal nincs problémám (azon kívül, hogy java kell hozzá, ipadról, iphone-ról elérhetetlen, ezt pár hónapja oldották meg a mobil platformmal) azonban ha valami kell, valami bajos, valami hibádzik, akkor elég nagy probléma van. Nem volt még olyan alkalom, hogy ne lett volna valami gond velük, és akkor bizony kiderül, hogy senki sem tudja megoldani... Például ismeretlen okból nem volt telefonos bankom másfél évig (!!!!), egyszerűen nem tudták megoldani, hogy be tudjam aktiválni, mindig visszadobott a rendszer. Azt mondta, felhívnak de nem hívtak. És még jó pár hasonló.
Az OTP-t sem szerettem soha, sőt, gyakorlatilag bármelyik bankról tudok negatív tapasztalatokat mondani, minden esetre a CIB húzta ki legjobban a gyufát eddig... Tehát mondjuk eddig a Citivel 99%-ban elégedett voltam (kb. egy hónappal ezelőttig), ez a CIB-bel kapcsolatban max 30%-ban volt elmondható. Szó sem róla, egyik sem segélyintézmény, de azért brutál, hogy nálunk mit meg nem engednek maguknak, ami miatt külföldön fejek repülnének... Telekom cégek amúgy dettó, és kb a szolgáltatások 80%-a ilyen... Hiába, Balkánnak számítunk... -
FefeeX
veterán
válasz
icecave #1759 üzenetére
Mit tud a fizetős amit a free nem? Vagyis inkább fordítva érdekel, mert nekem az első szoftverek közt volt a TuneIn Pro... Mondjuk nem tudom, lehet-e EQ-zni, mert nekem eddig nem volt rá szükségem
A telefon alap fülese úgysem egy állat, ha meg jobbat kötsz rá (van egy Sennheiser MM50iP-m), azzal meg amúgy is megjön valamennyire a basszus
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #1759 üzenetére
És ez ha jól értelmezem, számolja is, hogy mennyi adatforgalmat generál? Mert akkor rámegyek
Más: kellene valami olyan app, amivel fényképeket tudod jelszóval titkosítani, akár a filmtekercsből. Próbáltam párat, de mindegyiknél azt vettem észre, hogy igencsak lerontja a képminőséget :S
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #1462 üzenetére
Én az úton mindent beállítottam. Egyébként a 2 donak több a beállítási lehetősége, szóval nem vészes. Én ezeket használom: Naptár, Évfordulók, Teendők, Jegyzetek, Bevásárló lista és poénnak egy Napló is. Nekem az tetszik, hogy ha ezekre külön-külön megyek, akkor csak az adott dolgot látom a naptárban. De ha az összesre, akkor meg mindent látsz a naptárban! Persze a beállításaidtól függően, nekem a jegyzetek nem látszódnak a naptárban.
Mela Kehes: a goodreaderrel elgondolkoztattál, ez nagyon jó funkció. A boxot ismeri? A zenéket letöltöd először vagy streamelve tudja mindezt?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #1462 üzenetére
Ez a bajom nekem is vele. Olyan mint a körzeti orvosnál az aktaszekreny
Ráadásul nekem nem lenne ennyi mappa hasznalatban work, home stb. úgy meg hülyén néz ki hogy van 2. Ezért jó nekem a TaskFlow egyelőre, bár kicsit haragszom rájuk mert nem írtak vissza remelem nem soká jön hozza frissítés. -
FefeeX
veterán
válasz
icecave #1426 üzenetére
"ami pénzed ott van nála, azt addig forgatja, használja az adott bank"
erről van szó kérem, hogy ezen felül az összes bank még próbál ott lehúzni, ahol tud (ráadásul külföldön ugyanaz a bank kussol és "ingyen" csinál szinte mindent, pont ezért)
A Citi-met ezért szeretem, ha nem kérsz SMS értesítést, minden ingyen van, ingyen utalok, bármennyit, bárkinek (egyelőre), ingyen veszek fel pénzt, bármilyen automatából, bármennyiszer, nincs a dombornyomott MC-nek sem díja, egyedül a kamat alacsony a betétre, ezért van mellette másik számlám, ahol lekötöm, ami nem a tőzsdén vanHogy mi lesz ezután, azt meg nem tudom, az utalásokkal kapcsolatban azt olvastam, hogy csak a cégek esetében vonnak belőle adót (egyébként a lekötések miatti utalgatásomat jól megjattolnák, én meg írnék pár anyázós sort a pápaszemes huszárnak)
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave #1420 üzenetére
miafene??? ez elég brutálul hangzik, mondjuk citi-s és rafis kártyával sokszor vettem már le UC-s automatáról, és eddig sosem volt gondom vele
Majd egyszer próbálok a CIB-essel is... (bár nem sokáig lesz az már meg, mert szerintem az egyik leghulladékabb maffiabank, de ez szintén egyéni vélemény)
-
máyköl
veterán
válasz
icecave #1382 üzenetére
Támadt egy ötlet. Nem is nekem igazság szerint, bátyámnak. US Store -ba is gondolkodik, és magyar Store -ba is.
Egy számolós app lenne, ami a vásárlást, és a főzést egyaránt megkönnyítenné. 1 dollárra dobná US Store -ba, magyarba 0,79 Eurora.
Kérdés, hogy mennyien vennék meg.
Fejlesztő ismerős meg tudná csinálni magát az appot... -
OgreImre
senior tag
válasz
icecave #1282 üzenetére
"Most mi a problémád? Rákeresel, kiderül, hogy zárolva van csak, vissza fogod kapni, külön értesítés nélkül. Akkor?"
Na ez a problémám, gondolom bank függő is, de én a zárolás feloldásáról sosem kaptam semmi értesítést.
Nem ettől fogok csődbe menni szerencsére, csak sok kicsi sokra megy. -
FefeeX
veterán
válasz
icecave #1183 üzenetére
Én vettem már iphone-ról ipad only appot, annyi, hogy a redeem kódot nem is tudod asszem beváltani, DE kiírja, így csak át kell pötyögnöd a tabletbe...
máyköl: akkor mesélek. Van egy giga szabad helyem az ipad-en, DE nem tudja frissíteni a 600 megás imperium galactica 2-t. Ezek után nem csodálkoztam, hogy a Real Racing 2 HD-t sem tudja. Ilyenkor azt szoktam, hogy letörlök két kisebb játékot, amiben lehetőleg nincs olyan mentésem amit féltenék, meg az IG2-t, ezzel lesz 2 giga hely, update RR2HD, utána vissza az updatelt IG2-t, majd a két kisebb programot. Sajnos mivel a rendszer a gázos, ezért máshogy nem nagyon lehet (max, állítólag ha itunes-ból frissíted, mert ott azt mondják, hogy nem kell neki plusz hely)
-
DanielK
addikt
Szerintem a Camera+-t ne vedd meg. Nekem megvan (ki gondolta volna
), és nincs fent a telón. Addig volt fent, míg meg nem vettem az iPhoto-t. Az százszor jobb fotót szerkeszteni. A Camera+ sem tesz többet, mint "élőben" ráhúzza az effekteket a képre. Egy plusz jó tulajdonsága van, az hogy a villanót be tudod állítani, hogy folyamatosan világítson. Annyit meg nem fotózok, hogy ez kelljen.
-
vadászcsiga
félisten
Hmm...nem tudom adobe reader is csak ott figyel a telón de még egyszer sem volt szükségem rá. Valójában a 3,5 collon való olvasás nem az én szememnek való, ipadon nagyobb a létjogosultsága.
Csak azért kérdeztem mert összegyült 1340 pontom és ha nincsmás akkor marad az iMovie...jobb hijján : ( -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest