- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KrAt
veterán
[link] Itt megtalálod a topicot, ahol kérdezhetsz, ezt zárom..
-
lofej
csendes tag
Szolgáltató hiba szerintem kizárható azért mert a telefon külföldi (Izlandi) sim-el is volt használva és ott ment egy olyan 3 hónapig, tehát használva volt minden gond nélkül, egyszer csak megadta magát. Haza (Románia) lett hozva és itt sem reagál, Orange hálózaton próbáltam idáig, a hívás létre jön, fogadok hívást, tárcsázhatok is, de nincs se beszédhangszórón se fülhallgatóval, se alsó hangszóróval.
Skypeal pedig rendesen, beszédhangszóróról megy.
Ha hívok akkor nem hallok kicsengést.
Sajnos már nincs garanciába, Amerikából volt hozatva.
Amúgy meg kell említenem, hogy Gevey sim-el van unlockolva, (SMS-ezni lehet!!!).
Ja és régi(4.2.1) és új iOS(5.0.1) is volt téve rá. Jelenleg régivel 'használom'. Tehát a restore-t kizárnám. -
jacis
nagyúr
szerintem egy ilyen kérdésnek kár topikot nyitni...
-
lofej
csendes tag
Hívott fél nem hall, és én sem őt, pedig skypon tökéletesen működik.
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest