- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ádám16
üzenetére
A prémium kategóriájú termékekre mindenkinek lenne igénye, de
1. nem mindenki tudja megfizetni (egyszerűen meghaladja az ésszerűeség és/vagy anyagi lehetőségei határát a termék ára)
2. szimplán nem akarja amegfizetni a magas árat (mert nem értékeli vagy használja ki olyan mértékben - mit én sem tenném - azt, ami miatt jóval drágább ezért legalább részben fölösleges többletiadáskét tenint rá ami számára nem ér annyit)
Számomra az, hogy valamit ki tudok fizetni nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem! Lásd: iPad 2017 tökéletesen kielégíti az igényeinket, és bár az iPad Pro-t is ki tudtam volna fizetni (ami jobb is és szebb is) nem tettem mert nem olyan vastag a buxám, hogy fölösleges (kihasználatlan) többletre meggondolatlanul költsek.
HA sokkal vastagabb lenne és megengedhetném magamnak, hogy mérlegelés nélkül (akár oktalanul) elkötsem a többletet akkor persze megtettem volva. -
Viper26
nagyúr
válasz
Ádám16
üzenetére
Hiszed vagy sem, én sem.

Én úgy vagyok vele, ha nem fontosabb dolgokról kell elvenni emiatt, akkor miért ne, ráadásul ki is használom.
Szerintem az a fontos, hogy egy alap értékrend alapján mindenki egyénileg fel tudja mérni mire van szüksége / mire nincs.(#17204) local1.:
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest