Hirdetés
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Katan
csendes tag
Hy
A problémám a következő lenne, kb 1-2 napja észre vettem, hogy a netem szakadozik, ledobni nem dob le, de kb 1-5 mp-re megáll az adatforgalom ami azért elég kellemetlen játék közben. Routerrel sztm nincs hiba, mert kipróbáltam sima modemmel is és azzal is ugyan ezt csinálja. Virus sem lehet, mert le le elenőríztem nod32+trojanhunterrel is. Felhívtam a T-fost, ott azt mondták hogy a vonalban nincs hiba. Ha tudnátok pár tippet mondani akkor azt szívesen kipróbálnám (amúgy én a telefonkábelre gyanakszom ami a telefontol a modemig, vagy a póznától a házig jön el)
Kérlek segítsetek, előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Robotporszívók
 - iPhone topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Horgász topik
 - Formula-1
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
 - Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő