- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
én is bekérdezek.
eddig a du super controlert használtam xp-re. rui pedro a barátunk. (aki érti az érti mit fogok kérdezni)
namost win7re du nem megy fel. netlimiter3 pedig csak pár napig működik ugye.
kellene valami okosság, sehol nem találok teljes értékű programot...
privibe, ha nem olyan.
köszönöm. -
fps8
senior tag
Sziasztok. Lenne egy anti mégis idevaló kérdésem. A helyzet hasonló, csak éppen fordított.
Kedves főnökasszony úgy gondolja hogy a néha betöltött webes oldalak amik abszolult nem gyakoriak, miatt megy el a munkaidő és nem haladunk annyit amennyit gondolja. Valóban volt itt egy kolega azelött aki ezért lett kirúgva, de szerintem ez a probléma már régen megszűnt. Néha azért mégis szükség van 1-2 fórum belenézegetésre, vagy e-mail elküldésére, netán egy zene meghallgatására youtube-n. A gond az h megkért valakit aki rátett valamit, ami az explorerben (mert firefoxot nem próbáltam de lehet ott is) letilt bizonyos dolgokat. Nem nyit meg mailt, nem játszik hangot, és nem enged állítani internetbeállításokat. Azt szeretném kérni, mondjatok egy kiskaput amivel titokban kikerülhető a rendszer? Nem tudom h hogy működik a progi, és azt sem h hol keressem. Nem akarom megsemmisíteni, csak néha netet használni észrevétlenül. Gyakorlatilag ennyi. Mit javasoltok? -
DLDKox
aktív tag
-
oregharcos
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is netes problémám van. Olyan programot keresek,
amivel beállítom, hogy pl.50 MB-ot leinterneteztem, utánna
letiltaná a netet. Kis csomagom van, és a közelmúltban is
túlléptem,és pótdíjat kellett fizetni. Ezt elkerülendő, gomdoltam
hátha van ilyen progi ami megcsinálja.
Minden segítséget szivesen veszek!
Helo! -
Totyi
őstag
válasz
Motion_Blur #6 üzenetére
2 főnökünk van.Neki megteszem,mert normális;de a másiknak biztos hogy nem tennék ilyet.
-
Totyi
őstag
Főnököm egy meglehetősen hülye fura kéréssel fordult hozzám(nem hülye az illető;de egyszerűen nem tud ilyen dolgokkal foglalkozni,nincs rá ideje).A gyerekei állandóan a neten lógnak(még mielőtt gyanusítva lennének;csak kisgyerekek
),és emiatt keresne egy olyan programot;amit be lehet állítani időre.Mindjuk,hogy délután 5-től ne lehessen a netet használni.Az hogy hogyan oldja meg a program az mindegy;legjobb lenne 1 jelszó-vagy ilyesmi.Ha létezik ilyen progi,akkor jó lenne ha segítene vki egy linkkel.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged