Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Csigusz23
üzenetére
Valószínű, hogy várni kell pár napot. Tegnap délelőtt még csak a január 1-3 időszakra generált statementen volt rajta, délután/este pedig már a YTD riportra (január 1-6) is felkerült. Viszont a ma generált YTD riporton (január 1-7) megint nincs rajta. Szóval várni kell, és még oda is kell figyelni, hogy milyen időszakra generálod (tapasztalatom szerint aktuális nap előtti második munkanappal záródó időszak lehet a riportban, és akkor biztosan ki van töltve ez a rész is).
Tegnap beküldtem a NAV-nak, végül 3 fejezetet hagytam benne:
- Account Information
- Combined Deposits & Withdrawals
- Legal NotesAz utolsó csak azért, hogy hivatalosabbnak tűnjön, ez így 2 oldalas lett:

-
Simia
junior tag
válasz
Csigusz23
üzenetére
Én nem jelentettem 2024-ben (még IBCE-nél voltam), de gondolom igen, ugyaz az jó lenne.
Idén a githubos leírást használtam template-nek:
https://github.com/hyperknot/interactive_brokers_tbsz/blob/main/ibkr/nav_bejelentes.md
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest