Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
"a letölthető trade visszajelzésnek" -> ennek kapcsan korabban nekem is volt kerdesem, ez volt az en kerdesem:
IBIE: van ra lehetöseg, hogy egy nehany perce vegrehajtott tranzakciot, adatait kompletten visszanézzek ? desktop-os IBIKR felületen vagy mobil-on
es a valaszok ra - amiket
es azota is hasznalom: https://itcafe.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/keres.php?rto_msgid=115865a tözsdevalasztas kapcsan korabbi: [link]
tenyleg megnezed az aktualis cucc spread-jeit a különbözö tözsdeken a veteledkor ? az nem kis raforditas szerintem
eddig kb. 30 trade-em volt IB-nel, talan 2 volt nem gettex-en, hanem smart routing-gal; a többinel manualisan gettex-et valasztottam,
amit még szoktam: amit epp venni akarok, megnezem onvista alatt, "alle Kurse" pl.: [link] hogy hol mennyi illetve lejjebb nehanyra pl. gettex-re, tradegate-re, ...mutatja "Echtzeit"-ben is a "Times & Sales"-t
pl.: most 8:53-kor:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- PlayStation 4 Slim 1TB
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es azota is hasznalom: