- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Igyekeztem nézni, de ami megzavar kicsit, hogy új TBSZ (nem transzferalt) lejelentesehez melyik tutorialt kell nézni?
Ma megjött a "TBSZ Account Funding Notice" üzenet, de a leírásban ahogy írja hogy a levél alján van egy pdf amit be kell küldeni NAV-nak. De én maga a levélben nem találom a pdf-et.
Tehát akkor mit is kell beküldeni?A másik hozzászólásban lévő leirasnal meg kicsit máshogy van írva a folyamat, ott látok egy kitölthető pdf-et és még az Activity Statement doksit kell csatolni. Amúgy ami nem tiszta nekem itt, hogy a pdf-ben van egy olyan rublika, hogy "Elhelyezett pénzösszeg". No most itt a jelenlegi egyenleget kell megadni? Vagy a legelső utalást? (Ugye próbálkozás gyanánt többször is utaltam) Az nem tiszta hogyha most mondjuk beirom a jelenlegi 100k egyenleget az összeghez, de a lejelentes után még majd idén utalnek rá 5 millió ft-ot, akkor arról nem kell tudnia már a NAV-nak?
Mert ha netán idő előtt feltorom veszteséggel, ugye ilyenkor nem kéne adózni, de a NAV azt fogja látni hogy 100k volt az egyenleg és mondjuk most kivettem 2 milliót (ami veszteséges), akkor nem azt fogják gondolni, hogy nini itt volt 1.9M profit, adozzak csak.Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy kell eljarjak a lejelentesnel, mire kell figyelni, és hogy figyeli ezt az egészet a NAV? Esetleg később még kell e bármit nekik riportalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest