- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na megoldodott. Bar nem hiszem, hogy sok embert erint (Schwab -> IB atutalas), a megoldas domestic wire, es megfelelo szamlan (mindjart kifejtem) van olyan, hogy recipient (IB IE, cim stb.), aztan az ABA routing number alapjan kivalasztja a JPMorgan beneficiary bank-ot (nem kellett beirni, igy a cime se kell), es van nekik direkt olyan hogy further credit instructions, es ott az azonositom mellett a nevem/cimem meg lehet adni.
Ket dolog: 1. nekem bejelzett, hogy mivel a cimzett maga (IB) nem US-ben van, ezert international wire... nem tudom leellenorizni, mert nekem mindketto ingyenes, es nem irja a transaction history (de a proba 50 dolcsi 2 oran belul jelzett az IB szamlamon hogy megjott). 2. nekem ceges reszveny vest-elodik oda, ez kulon equity award szamla, azon is van domestic wire lehetoseg (wise-ra utaltam onnan), de ilyeneket nem lehet beallitani... egyszer levelben kerdeztem, nem valaszoltak ertelmeset; ma viszont chat-ablakban beszeltem veluk, es kiderult hogy az equity award -rol nem is fog menni, at kell tenni a sajat individual account-ra es onnan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő