- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
horrendas
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ennek új topicot nyitok, de rengetek másik van itt és nincs időm megtalálni a helyem.Sajnos csak alapvető számítógép ismerettel rendelkezem, ezért is fordultam hozzátok, mert itt kellően profi csapat tud segíteni.Ahogyan az a címből is kivehető dilemmában vagyok, mert jelenleg egy : Intel(R) Pentium(R) 4 3.00GHz processzorom van . Viszont az a problémám ezzel az alkatrésszel, hogy - szerintem- kicsit kiöregedett(pedig jól teljesített,szerettem).Csak hát sajnos már nagyon túlpörög-melegszik 80-100%-on fut szinte mindig és ez így második év után már elég.Nos ráakadtam egy proceszorra, nevezetesen erre: Intel Xeon SL9RU 5150 2.66GHz DUAL CORE LGA771 4Mb Cache CPU számomra megvehető áron, viszont nem találtam róla semmit és lehet bele sem menne a gépbe.
A konfigurációm:- Alaplap: MSI MS-7293 (FSC OEM)
- HDD : Hitachi HDS71010CLA332 ATA device
- Proc.: Intel(R) Pentium(R) 4 3.00GHZ
- Vidk.: Ati Radeon HD 4350 512mb
- Ram.: Kingston 2x1gb ddr2 sdramTehát a kérdés azt hiszem adott.Érdemes lenne váltanom a fentebb említett proceszorra? köszönöm
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged