- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Érdekes módon még mindig ezt a NetB. arhitechtúrát favorizálja az Intel, bár én nem értek hozzá de ekkora cpu-kat megy enyi sábszélzabáló bus-t ez nehezen szolgál már ki adattal. pl: PCI EX, gigalan, halom USB stb stb
-
Hanzsi
tag
Azt értem, hogy a Pentuim M jobb mint az asztali Pentium 4. (A cerkákat most hagyjuk.) De az M proci nem igazán szokott asztali gépbe kerülni. A 7xx es sorozat mind Nootebook proci, es van egy 3xx es sorozat ami szintén Nootebookba való. (egy része, ha M-es) És közte meg az asztali proccok. Ráadásul ott is van 3xx-es. Szerintem sokkal érthetőbb lenne ha teljesen külön kategória lenne az M.
-
fLeSs
nagyúr
A modellszámozás hátterében az Celeronok és a Pentium M-ek állnak szvsz leginkább.
Az Intel éveken keresztül azzal etette az embereket, hogy a minél nagyobb MHz, annál gyorsabb.
Persze ezt hiszik még mindig a Celeront megvevő, és a Pentium M-et alacsony órajele miatt viszont nem megvevő emberek.
Ezért lesz a Celeron 3xx széria, a Pentium 4 5xx széria, a Pentium M meg 7xx széria, az Intel ezzel tudatosítja az emberekben, hogy a Celeron gyengébb a P4-nél, a P4 pedig gyengébb a Pentium M-nél még akkor is, ha alacsonyabb órajelen jár. -
csiga997
őstag
Ja, kezdték volna mondjuk 5000-től. Arra minden lllama felkapná csak a fejét, hogy húazannya!! :D
-
Hanzsi
tag
Az új procik és chipset -ek (Prescott, 9xx) most még lassabbak mint a régiek (NW, 865, 875). Erre föl még egy új modellszámozást is bevezetnek, ami eléggé áttláthatatlan, így elsőre, hogy még jobban meg lehessen vezetni a szegény polgárt. Ejnye-bejnye Intel.
-
_Volkovy_
nagyúr
Intelék mostanában ontják magukból a rossz döntéseket,ez is egy a sorban..
Talán rájöttek,hogy a 3600Mhz-nyi Prescott nem egészen a 3600Mhz-től elvárható erőt hozza?:D -
Nite
őstag
Ez a modellszámozás egy nagy baromság... :(((
Nemtudom, miért kell a bevált módszereken változtatni, inkább teljesítményre gyúrnának... :( -
űáélkM
tag
Jó értem, hogy az AMD-vel akarnak kiszúrni, de mivan, ha két kissrác beszélget, hogy:
-Most kaptam új gépet, P4-es 2.2 Ghz-es. Neked milyen géped van?
-550-es.
-Te még mindig P3-assal szaladgálsz?
Ezt hogy fogjuk megmagyarázni azoknak akik annyit értenek hozzá, hogy ''Milyen géped van? windózikszpés.''?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest