- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noname-hu
csendes tag
válasz
Hedgehanter #276 üzenetére
gondoltam ha 2 óráig birja akkor biztos jó, de már cska 44 percig ment
-
noname-hu
csendes tag
najó már elegem van.... már pár napja 3600Mhz-en fut a gép és eddig semmi probléma nem volt szal megemeltem 5 el az FSB-t, gép elindit, orthos elindit, majd 6 másodpercnél stopped-et ir ki. Gondoltam ez már sok. Tehát vissza vettem 5-el majd orthos megint elindit. 44 percnél stopped és ezt irta ki az alsó szövegdobozba:
Test 6, 560000 Lucas-Lehmer iterations of M196607 using 10K FFT length.
FATAL ERROR: Rounding was 0.4827880859, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 44 minutes 35 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.Ez nagy baj? meg eddig mér futott az orthos több órán keresztül, ha mostmeg egy óráig se megye el?
-
noname-hu
csendes tag
lenne még egy gondom....
Ha bevan kapcsolva a gép és 3750Mhz-n fut, akkor kb 30 perc múlva újra indul. Amikor megint bekapcsol azt irja ki hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre. Ez most azért van mer nem stabil és összeomlott? vagy ez nem az? ja és néha meg csak lefagy... Az MS Winfos Error Report aszondja, hogy a virusirtómmal van gond. -
noname-hu
csendes tag
ja már megijedtem hogy valami szarakodik
kössz a gyors válaszért!!! -
noname-hu
csendes tag
Huh remélem még valaki olvassa ezt a topicot, hátha tud vki segiteni.
Namármost, az a problémám, hogy egy Pentium D925 procit huztam és állandóan ugrál az órajel.3ghz volt eredetileg 200mhz-s fsb-n én felhuztam elösször 230-ra, majd 250re de a gép állandóan ujra indult, de mivel a proci 41 foknál nem ment feljebb ezért raktam bele egy 550W tápot, hátha az nem birta(lehet, hogy nem ez volt a hiba, de bevált) inentől már nem indult ujra csak cpu-z ben mikor néztem az órajelet 2999.6mhz volt 12 es szorzón , majd felugrott 15x szorzóra és 3749.7mhz-ra és vissza és nem tudom, hogy mi lehet a gond pls vki segitsen!!!
ja 230 as fsb-n 2675.4mhz-n volt és néha ugrott fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged