- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
ugy látom mára mindenki kiengedte megábol az extreme editionnel kapcsolatos gondolatait és már nincs mit mondani. szerintem sincs!
ps.: akit még mindig érdekelne a dolog küldjön mailt
ZÁRHATÓ
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
válasz
AMDpower/ #67 üzenetére
most komolyan... mit számit az, hogy honnan van? ha azt mondom kinábol van akkor történt valami? ha azt mondom amerikábol van, akkor? ha azt mondom lopott, akkor mi van? ha neked tényleg kellene a proci vagy bárkinek is, az gondol egy árra ami neki megéri és tökmindegy honnan van, megveszi.
-
Ősember
őstag
mellesleg a 10-15%os vagy akármennyi gyorsulás... sálálá. ha azt nézem, hogy egy 1700as pentium és egy 3000es pentium milyen gyorsan hozza be a windows intézöt, akkor alig van gyorsulás! fasza mi? ez a gyorsulás dolog nézöpont kérdése. persze, hogy a windows nem fog elszállni. ez bizonyos alkalmazásokban mutatkozna meg jobban, amik igénylik az ekkora teljesitményt.
-
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
válasz
[HUN]Zolee #14 üzenetére
szevasz
ha tényleg érdekel, irj egy mailt a cimemre és megalkuszunk! -
Ősember
őstag
szevasztok
az elmult pár percben több a hozzászolás mint egész idáig. igen. drága a processzor, de ha megnézitek a bolti árakat, azokhoz mérve ez nem drága... csak a tudásához képest. legyen kevesebbért? ha 10 ezret engedek belöle, akkor sem fog változni a helyzet. majd megprobálok amd X2-t adni. az tény, hogy az sokkal jobban megéri, de gondolni kell árva 478-as tulajokra is!nekem is az van és teljesen elég mindenre. még nem dual core érett a hardverigény.
ps: bezzeg, ha athlon FXet árulnék, akkor nem lenne ekkora zavar mi?
én is tudtam doomozni és több alkalmazást inditani, mert a ratyi HT is képes kielégiteni a multi taskingot! ez vidkari dolga...
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
szevasz
figy nekem kéne elszállni a földre? hát te nem vagy normális... mi az hogy használtpiac? az egy licit szoval nem 200 a vége hidd el nekem + postaköltség, ami a tengerentulrol nem elhanyagolhato. northwood + 10 kp vagy 40 ezer? nem akarom minösiteni az ajánlatod. sött, miért nem mész a boltba és mondod, hogy láttam MSI nforce 4-es lapot 36 dollárért az ebayen, mert tényleg láttam. utálom, ha valaki még csak nem is europai árlistákat ad be. és hol is van boltban 200-ért? azt valahogy nem linkelted be... szerinted a L3 2 mega cache tényleg 10k-t ér? és még van pofád odairni, hogy én szálljak le a földre. sebaj... gratulálok az üzletérzékedhez, ügyes gyerek vagy!
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
itt jön az uzsi up. kösz a hozzászolásokat és igaz, hogy a dual core is eben az árban van. ez a 478 socketes tulajoknak szol. nem feltétlen venni... ez csak egy ajánlat. semmi több.
-
Ősember
őstag
Intel Pentium 3.2GHZ Extreme Edition + hütö = 160.000 Ft
-
Ősember
őstag
legalább tessék upolni! nincs sok idö hátra! holnap ilyenkorra mindenki döntse el, hogy kell vagy nem!
-
Ősember
őstag
szevasztok
a cimben szereplö processzor elado. leirnám fontosabb jellemzöit:
1122sSpec Number: SL7AA
Processor Frequency:3.20 GHz
CPUID String: 0F25h
Package Type: 478 pin PPGA
Core Voltage: 1.550
Bus Speed: 800 MHz
Thermal Guideline: 92.1W
Core Stepping: M0
Thermal Spec: 64°C
L3 Cache Size: 2 MB
Manufacturing Technology: 0.13 micron
L3 Cache Speed: 3.20 GHz
Bus/Core Ratio: 16
ez a hivatalos intel oldalrol van. ha valakit eredetiben érdekel a leirás: Bővebben: link nézegettem boltban és én nem találtam olcsonak. nettoja 200.000Ft fölött van. ennek örömére odaadom bárkinek alkudozás nélkül eredeti intel hütövel 160 ezer forintért! doboz nincs, tehát oem. csak addig volt használva, amig megnéztem, müködik-e és mit ad isten müködik. gyorsan ráhuztam 20%-ot és ment stabilan. ezt csak kiváncsiságbol tettem. tehát mégegyszer:
Intel Pentium 3.2GHZ Extreme Edition + hütö = 160.000 Ft
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest