- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
bela22
tag
Mivel p4 630-am van nekem is, így miért vennék még egyet tőled?
Nagyon meg vagyok elégedve a mostanival, mivel 4 ghz-en is megy stabilan, és vhol 4,1 4,2 körül van a vége.
Legközelebb majd a DC rendszerre fogok fejleszteni, de még megvárom mi lesz az AMD intel ''harc'' vége a DC procik közt. Ez nemsokára eldőlni látszik.
Viszont ha jó árban tudsz 630-as proccot,vagy efölöttit akkor még akár érdekelhet is. Írj árat rá inkább te.
A mostani 630-amat egy hónapja vettem 42 k-ért garival!
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
-
erdoke
titán
Ha ennyire nyomod ezt a ''teljesítmény'' szöveget, akkor dobj linkeket is a tesztekről, ha lehet.
Ennek a procinak nem annyira nagy teljesítménye, hanem nagy L3 cache-e van inkább. Pl. egy A64 3800+-hoz hasonlítva (128k L1 + 512k L2 @ 2,4 GHz), ami csupán ezen adatok alapján jóval gyengébb lenne, holott ez pont fordítva igaz.
A processzorba integrált gyorsítótárak méretének haszna erősen függ az architektúrától, illetve gyakran a futtatott kódoktól is. -
Sárpac
nagyúr
-
Goose-T
veterán
Miféle üzleti érzékről beszélsz? Nekem az a lényeg, hogy egy dolgot minél olcsóbban megvegyek, ezért volt bőr a pofámon ilyen ajánlatot tenni. Ha neked nem tetszik, nem fogadod el, ez már csak a te üzleti érzékeden múlik. Ami biztos, az az, hogy ezt a procit a büdös életben nem fogod eladni 160 rugóért, mert kurvára nincs rá kereslet ennyi pénzért. Gyorsabb 5-10%-kal egy sima Northwood-nál, ezért a többletért senki nem fog ötszörös árat fizetni, az tuti. Lehet, hogy itthon a bolti ára 200K felett van, de kérdezd már meg a boltokat, hogy mennyit adtak el belőle az utóbbi három hónapban. Sok szerencsét az eladáshoz.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
mivel 2 ember is elegge kuzdott egy x2-ert (meg nem tudtak, hogy 4200+ vagy 4400+ lesz belole) tudok neked arakat mondani
a 4200+ mondjuk okosan (afa nelkul) boltban 115k, a 4400+ meg 140k
hasznaltam nem sokkal olcsobb mert ezek a procik max 2 hetesek lehetnek..
mondjuk -15k az uj arbol -
westlake
félisten
eloszor inteles voltam, most meg amd-s.. nem azert, mert fanatista vagyok, hanem mert inteles koromban sosem volt amd-m es feltem kiprobalni.. miutan kiprobaltam,
nem akartam visszaterni az intel vonalta..
szerencsere nekem az amd az a64-el kezdodott (kiveve persze a 386 dx-et)
szvsz realis arat olyan ember tud mondani, akinek barmennyit is er az a bizonyos eladando cucc.. mivel en nem vennek intel, ezert realis arat sem tudok mondani..
az a baj, hogy en is egybol az amcsi arakkal jonnek -
westlake
félisten
most oszinten... szerinted megveszi ennyiert ezt a procit valaki, amikor mar dual core-t lehet ezert a penzert kapni?
lattam a 478-as kiegeszitest..
akkor modositanam ugy a kerdest, hogy szerinted meg van olyan elvetemult ember, aki kepes egy 478-as prociert ennyit kiadni?
az ilyen ee procik 1-1.5 eve voltak nagy szamok.. akkor meg el is vittek volna..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest