- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
York
tag
Szia
En vennek amd-t sot a munka helyemen amd deksztop gepet vetetunk a kollegammal es otthon is az van es tudom hogy jok de akiktol kertunk ajanlatot az vagy p3 vagy p4 es inkabb p4 csak alaplapra adtak olyan arakat hogy az mar egetvero netto 55 alatt egyet sem kaptunk az a bajom hogy nem ismerem mert amd-hez helybol 4-5 alaplapot tudnek mondani ami jo es tobb okbol sem vehetunk amd-t de ez hosszu. -
kismedve
csendes tag
P4 szerver alaplappal még nem találoztam, de P3-mal már igen. Biztos P4 kell szervernek?
Ha money van rá, akkor szerintem érdemesebb egy dual p3-as rendszert kialakítani. Nálunk egy ilyen üzemel a köv konfiggal:
Intel STL2 server board, ServerWorks chipsettel. A lapon integrált U160 SCSI vezérlő, ATI Rage 4 MB videókártya, Intel PRO 100 hálózati kártya van többek között.
Két U160-as Quantum Atlas vinyó 9.1 GB-osak
Két db 1 Ghz P3
2 GB PC133 ECC SDRAM (csak a Kingston ECC RAM-ot szereti az alaplap)
Szerintem ez egy jó konfig PC szerver célokra. -
York
tag
Sziasztok
Szerenek tanacsot otleteket kerni mivel P4-et nem ismerem, de szeretnenk egy P4-es szervert venni es nem tudjuk milyen alaplapot vegyunk bele. (tudom hogy AMD jobb :)
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest