Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
Xerox112
csendes tag
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni a következő kérdésben.van egy Soltek 3 éves pontosan nem tom milyen tipusú alaplapom.A rajta lévö 2.4 ghz es procit tuningolni szeretném. beállítom az alaplapon a 200 as Fsbt pl:210-re mentem kilépek. addig nincs is semmi problémám. lekapcsolom a gépet valamikor újraindítom és a beállított fsb már már 200 on is van visszaállította mágát.elemet is cseréltem ugyhogy nem ez lehet a gond.a videokarin is fixáltam az Agp értékeit. Ha valaki tud segéteni azt nagyon megköszönném.KÖSZI MINDENKINEK!
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airsoft
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest