Keresés

Aktív témák

• maniac

senior tag

Sztem meg tok jo, hogy az AMD-vel teljesen kompatibilis lesz az uj utasitaskeszletekkel - marmint az athlon x86-64-essel :). Ez tobb dolgot jelenthet:
    1. Az AMD 64 bites processzorai nagyon elterjedtek, es emiatt az intel nem tud bevezetni egy uj 64 bites rendszert otthoni felh.-k reszere, mert fel hogy nem fog elterjedni - foleg hogy a linux, es windowsxp-nek mar van 64 bites tamogatasu verzioja AMD 64 bites procijaihoz.
    2. Nem akarja koltsegekbe verni magat az intel uj chip tervezesekor, igy licenceli a mar bevallt, technikat, es igy csokkenteni a koltsegeket - ezaltal akarja lenyomni processzorainak arat.
    3. Az intelnek egyszeruen szimpi volt ez a megoldas - fullra nem lehet :D

de meg egy csomo mas miatt is, amit most nem tudok leirni mert faradt vagyok :)
    na visszaterve a topic cimre: ha te vmit alairsz, pl, hogy te felveheted az o cipojet barmikor, cserebe o elviheti barmelyik zoknidat, es azt csinal vele amit akar, az sztem nem rablas, csak egyszeruen alairtak egy megallapodast, amelyet mind2 fel tiszteletben tart, es betart, az AMD csak ennek tett eleget - a pelda nagyon hulye volt :)

megvalamit kihagytam : a ms ereje :) ugyebar ez az ami miatt nem biztos hogy megkockaztatna az intel egy uj ut. keszlet bevezeteset
    valamint ez jo az AMD-nek is ugyanis nem fognak atpartolni a cegek az INTEL-hez aminek ugyebar nagyobb piaci sulya van meg mindig!

[Szerkesztve]

Aktív témák