- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
zolee1984 #6434 üzenetére
Áh, nem annyira éhes a Xeon. Játék közben 200W alatt van (átlag 150-180) a 3070 meg ha akarna se kapna többet 220-nál, mert ott van neki a limit. Ezek csak peak-ek. Átlag összfogyasztása az egész gépnek 350-400W között lehet szóval simán bírnia kéne a tápnak.
3080 más történet a maga 320-350W-os fogyasztásával.Azt azért hozzá tenném, hogy ezt akkor csinálta amikor LLC-t Extreme-re raktam és úgy játszottam. Lehet hogy valamelyik fesz egy pillanatra elszállhatott az alaplap VRM részén.
Azért örülök, hogy rendesen tette a dolgát a védelem.Shadow of the Tomb Raider nagyon brutál! Nem gondoltam volna!
12GB Ramot simán bekajál de volt olyan is hogy megette mind a 16-ot. VRAM-ot is csutkára rakja. Most először láttam Winben a "kevés a ramod bazmeg" figyelmeztetést task managerben.Eljött az ideje a 32GB RAM +16GB VRAM-os konfigoknak
-
-
válasz
zolee1984 #6426 üzenetére
Mindegyik lap követi a referenciát, így VRM sem kimondottan különleges és biosok is szerver referenciások.
Ez miatt csak minimális oc-ra van lehetőség. Azaz unlocked prociknál lehet szorzót állítani meg minimálisan vcore offsetet ahogy rémlik de semmi komoly oc-t nem lehet velül csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest