- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
Hát ezzel túl sokat nem segítettél.
Ha tudnám pontosan, hogy a lapon melyik kis bisz-baszt kéne hűteni akkor hatékonyabban meg tudnám oldani.
Most hogy közelebb raktam a bordához egy ventit mintha pár fokkal jobb lenne de így is 90 fok jelenleg a VRM1 és 20 fokkal kevesebb a VRM2, miközben fut az AIDA stability test. Na most ha mindkét VRM az alatt az egy borda alatt van (ezt feltételezem) akkor a 20 fok differencia egyértelműen érintkezési problémára utal. Be kéne nézni a borda alá és esetleg le kéne venni a tetejéről azt a dizájn takaró lapot ami csak a légmozgást gátolja. -
rup1u5
Topikgazda
-
-
Elektromos hang nekem is van a p9x79-nèl.Ilyen furcsa hang.De az nem hiba előforul ugyan úgy mint némelyik tàpnàl vagy videókarinàl.Sajnos a kérdésedre nem tudom a vàlaszt hàtha màs tud majd segíteni.Milyen az a foxconn lap?Egyszer majdnem vettem egy olyat volt fent apron egy.De aztàn nem jött össze.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest