Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
Na, ez a kis útmutató mély sebeket kapirgált meg, így ÉN HÜLYE, ismét rászántam fél órát, hogy egy Lenovo E550 (tudom, így 10 évesen lassan inkább már kukába való) laptopom kijelzőjét megregulázzam.
Még céges laptopként ugyanez a példány rendesen működött a kezeim alatt, és a kijelző fényerője szabályozható és kedvemre állítgatható volt.
Aztán kiárusításkor átkerült magán használatba, legyalulva, Win10 és aktuális driverek szépen újrarakva, viszont azóta a kijelző csakis full fényerőn hajlandó üzemelni, ami ugye a feleslegessége mellett baromi zavaró is, pl. este-sötétben. Funkciót veszi, OSD csuszka tekeredik le-fel, de a képernyő mindig csak ugyanúgy virít.Évek óta tucatszám túrom a net legmélyebb bugyrait, fórumokat, support oldalt, az egyetlen tanács: próbáljak meg régebbi driver-t használni...
Most felvillant a remény, hátha valami csak előugrik, de sokadjára is ugyanott kötök ki:
Ott *ssza meg a q* annya!
*Illetve: csak kéne egy új(abb) laptop...
*Általános kifejezés, amely használatakor bármilyen munkafolyamat bármilyen
állapotában lezártnak tekintendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest