- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
kriszbon #9561 üzenetére
Pont ilyen VGA-t akartam venni csak nem jött össze a csere, és milyen jól jártam.
Hajtod a procit (nem is kicsit) hajtod a VGA karit és így is csak 8800 a 3DMark score? Aztán ez lehet nem a 960GT >> ATI megfelelője, de valami ilyesmire emlékeztem.
Hiába csinálok neked képet mindenféle adatokkal a tesztről, ha csalni akarok akkor úgyis vágok oda másikat. Nem erről szól ez a topic, ide tényleges eredmények kellenek. Mellesleg 640x480-ban (12740) sem volt látványos pontemelkedés az 1280x1024-hez (12490) képest, szóval lehetna a felbontással játszani, nem hozna ekkora különbséget. A VGA-t meg sose húzom, "rettegek" a fekete haláltól, szerintem így is elég gyors, a húzással csak megölném és a sebessége szintén nem lenne említésre méltó.
Én meg nem értem a te verziód
CPU: 1600MHz (266x6) = 8732 pont (CPU score 3031)
CPU: 3300MHz (300x11) = 8337 pont (CPU score 2990)
Ahogy látom, a VGA kártya ugyanaz (3-4%-os hajtás), felbontás ugyanaz, minden más ugyanaz, akkor hogy lehet fele akkora órajelen gyorsabb a proci, illetve 400 ponttal több?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest