Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Eszembe se jutott hogy így belinkeljem az összehasonlítást.

Egyébként ezeknél is keverik már az alkatrészeket, mert hálókártyának ami van írva az ES2C lapnál, az van az enyémen is (S2C) de nincs semmi jelentős különbség köztük.
DuDieHUN: Ha tervezel még több ramot venni később(Win7), akkor én inkább most 1db 2GB-ost vennék, mert csak két foglalat van. Ha jól tudom akkor a DC és Single között sebességben ezeknél már nem számottevő a különbség, főleg játékoknál. Persze ez nem biztos, és utána kellene nézni, de valami 3-5%-ra emlékszem!
Esetleg más többet tud erről mondani.
Mod: A ramokhoz hogy milyent én nem igazán értek, de pl. most Kingmax 1066-os van a gépemben, mert teszteltem őket és lusta voltam visszarakni a 800-as Transcend ramokat. Mindegyikkel tökéletesen megy, ha veszel akkor CL5-ös legyen az időzítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest