- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #151 üzenetére
-Kvajóóóóóóóó!!!!!!!!
Hát ez az!!!Ezt sugaltam én is Te ember.Inni..OK!Rúgjunk be,kulerr-nek van egy hegyi zsuk,jó csajozós,50-60 éves csitri tehenészlányokhoz kiváló.
Nekem minek 8400?Hát mert..tesztelni.Kben semminek,még 2xxx-et se használom ki nap mint nap.Bár....Lekapom a hűtést,s a procira alkoholos filccel jól láthatóan ráírom:Nyócezernégyszáz.S hívok vendégeket,lássák már.(előtte lekapom a csipketerítőt a minitorról,s az egeret meg a billentyűt is kiveszem a dobozból,lássák,használjuk mi aztat.kulerr:Én..én érzem a szívem mélyén,a haverod nem élhet e nélkül..Procid?Fogyókúrán?Kvajó ez a 8400!Mértem,s képzeld excelbe mint a villám,hozott plusz 0,0001mp-et oszlopbeszúrás /db -ba
S amióta lecseréltem a 6750-est..Msn-en a félkövér is majdnem kövér,s a dőlt betük is jobban dőlnek!!!!!!!
Tanulság
vra értelmetlen nagy gépet összerakni.Mindenki olyan gépet csináljon magának amit ki is használ,hisz értelme 1 szál se,befektetésnek szar..
-
kulerr
őstag
válasz
Bluegene #151 üzenetére
Így kívülről sztem tök ugyanazt mondjátok lipivel
de azért hajrááááá!
Igazatok van egyébként nekem is, lipinek is 8400-e van de őszintén mire is használjuk?Hát amit tud annak kb jó ha 30-40%-át használjuk ki... a VTT és az SSE? amire valók átlaguser sose fogja használni vagy majd mikor már a nehalemek is kimúlóban lesznek...
Lipi: komolyan gondolkoztam én is ezen a procin de most 8400 van és nem cserélek már többet ez el lesz egy darabig, azonban ha még áll h a haver ilyen procit szeretne a gépébe akkor lesz teszt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest