Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz Bluegene #151 üzenetére

:C :D :C -Kvajóóóóóóóó!!!!!!!!
    Hát ez az!!!Ezt sugaltam én is Te ember:).Inni..OK!Rúgjunk be,kulerr-nek van egy hegyi zsuk,jó csajozós,50-60 éves csitri tehenészlányokhoz kiváló.
    Nekem minek 8400?Hát mert..tesztelni.Kben semminek,még 2xxx-et se használom ki nap mint nap.Bár....Lekapom a hűtést,s a procira alkoholos filccel jól láthatóan ráírom:Nyócezernégyszáz.S hívok vendégeket,lássák már.(előtte lekapom a csipketerítőt a minitorról,s az egeret meg a billentyűt is kiveszem a dobozból,lássák,használjuk mi aztat. ;)

kulerr:Én..én érzem a szívem mélyén,a haverod nem élhet e nélkül..Procid?Fogyókúrán?Kvajó ez a 8400!Mértem,s képzeld excelbe mint a villám,hozott plusz 0,0001mp-et oszlopbeszúrás /db -ba:)S amióta lecseréltem a 6750-est..Msn-en a félkövér is majdnem kövér,s a dőlt betük is jobban dőlnek!!!!!!!

Tanulság:Kvra értelmetlen nagy gépet összerakni.Mindenki olyan gépet csináljon magának amit ki is használ,hisz értelme 1 szál se,befektetésnek szar..

• kulerr

őstag

válasz Bluegene #151 üzenetére

Így kívülről sztem tök ugyanazt mondjátok lipivel :C de azért hajrááááá! ;]

Igazatok van egyébként nekem is, lipinek is 8400-e van de őszintén mire is használjuk?Hát amit tud annak kb jó ha 30-40%-át használjuk ki... a VTT és az SSE? amire valók átlaguser sose fogja használni vagy majd mikor már a nehalemek is kimúlóban lesznek... :K

Lipi: komolyan gondolkoztam én is ezen a procin de most 8400 van és nem cserélek már többet ez el lesz egy darabig, azonban ha még áll h a haver ilyen procit szeretne a gépébe akkor lesz teszt is :R

Új hozzászólás Aktív témák