Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz Bluegene #1093 üzenetére

Kicsúsztam az időből..
    Itt már nem a proci játszik,a ramok és az alaplap.Sose gondoltam volna(pedig mindíg Abitos voltam),hogy ezzel a fadados lappal 566FSB-t el tudok érni.Asszem ha minden 100%-ig stimmelne,kb ott a deszka vége.Ami durván 5,1GHz.Egy p45DQ6-ban,jó hűtés(vagy kinti erősebb fagy)mellett5,3-ig tuti menne..

wid22: Garit írtam már.Azt is h 4,6GHz en stabil.Bizonyítani meg...magamnak.S nem bizonyítás ez!!!fenét.Kíváncsiság.Tudom,hülyének nézel,de pl.éjszak azon filózom,hogy ha az NB-t erősebben hűteném,csökkenne a PWM hője ,feszelhetném jobban az MCH-t,ICH-t,s ki tudja mi jönne ki még belőle.Nem a proci(azt érezni,h"sokkal"többet tud)a deszka.Átmenőcsavaros híd és fethűtések kellenének.S tudod,mikor órakat bíbelődsz egy polírral,pasztázással,rögzítéssel,ez a jó benne.Látod nem egy full deszka,de sokkal szórakoztatóbb"szarból várat"-(keret se lenne rá)mint extra dolgokból összerakni..
    Szeretem csinálni,bütykölni,s utána megnézni,hozott-e valami pluszt.A tuning..lényegében egy visszajelzés,nem több.

Új hozzászólás Aktív témák