- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene #1093 üzenetére
Kicsúsztam az időből..
Itt már nem a proci játszik,a ramok és az alaplap.Sose gondoltam volna(pedig mindíg Abitos voltam),hogy ezzel a fadados lappal 566FSB-t el tudok érni.Asszem ha minden 100%-ig stimmelne,kb ott a deszka vége.Ami durván 5,1GHz.Egy p45DQ6-ban,jó hűtés(vagy kinti erősebb fagy)mellett5,3-ig tuti menne..wid22: Garit írtam már.Azt is h 4,6GHz en stabil.Bizonyítani meg...magamnak.S nem bizonyítás ez!!!fenét.Kíváncsiság.Tudom,hülyének nézel,de pl.éjszak azon filózom,hogy ha az NB-t erősebben hűteném,csökkenne a PWM hője ,feszelhetném jobban az MCH-t,ICH-t,s ki tudja mi jönne ki még belőle.Nem a proci(azt érezni,h"sokkal"többet tud)a deszka.Átmenőcsavaros híd és fethűtések kellenének.S tudod,mikor órakat bíbelődsz egy polírral,pasztázással,rögzítéssel,ez a jó benne.Látod nem egy full deszka,de sokkal szórakoztatóbb"szarból várat"-(keret se lenne rá)mint extra dolgokból összerakni..
Szeretem csinálni,bütykölni,s utána megnézni,hozott-e valami pluszt.A tuning..lényegében egy visszajelzés,nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Honda topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest