Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser
legenda
Még arra vagyok kíváncsi, hogy SSE4.1 van-e benne, ha igen akkor tényleg jó proci lesz. Én a magam részéről már annak is örülök, hogy 2mb lesz az L2, ha így megy mondjuk 9x333-at alapfeszen/alatt, már teljesen elégedett lennék, persze nem gond ha tovább bírja
 ...de ha tényleg olcsó lesz nem várom el. Kicsit belegondolva azt írják, az E2220 uódja lesz, aminek júliusban szűnik meg a  gyártása, a  többi  2xxx gyártása már véget ért, ha a 2220 árán lehet majd kapni, az elég jó. - 

Chaser
legenda
Több oldalon is olvastam, hogy 2MB lesz az L2, FSB-ről másutt nem tesznek említést. Júl-aug-szept...remélem júli lesz belőle. Mostmár megvárom én is, ha csak nem kapok nagyon olcsón valami E2xxx-et. Ha jól saccolom 16-18k lesz az induló ár, kíváncsi leszek mennyiért fogják vesztegetni majd akkor az E6300.akat
 Tuning...hát, ha 3Ghz-et megy alapfeszen már faxa sztem, a 7200-esből kiindulva azért lehet majd kergetni jobban is, gyakorlatilag lap se kell hozzá, ha igaz a 800-as FSB. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - LG LCD és LED TV-k
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Horgász topik
 - Hálózati / IP kamera
 - Kuponkunyeráló
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - További aktív témák...

- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...de ha tényleg olcsó lesz nem várom el. Kicsit belegondolva azt írják, az E2220 uódja lesz, aminek júliusban szűnik meg a  gyártása, a  többi  2xxx gyártása már véget ért, ha a 2220 árán lehet majd kapni, az elég jó.
 Tuning...hát, ha 3Ghz-et megy alapfeszen már faxa sztem, a 7200-esből kiindulva azért lehet majd kergetni jobban is, gyakorlatilag lap se kell hozzá, ha igaz a 800-as FSB.