Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Viktor77
üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű
Elég sok pretested procit árultam anno és fogytak is szépen..egy alomból is voltak akkora eltérések hogy öröm volt nézni. Az enyémnek volt egy ikre, az szüzen másik taghoz ment, ráadásul az én lapomat vette meg..közelébe nem ért az enyémnek, pedig VID-ük is megegyezett. Tegyem hozzá full random választottam azt a kettőt 8-10 darabból, nekem mindig azért jött be a tuning mert rohadtul nem érdekelt
nem költöttem drága cuccokra, sz@rból várat építeni a művészet
Tuning után úgyis mind ment vissza alapórajelre alulfeszelve.
Mutass a cpu-d VID-én egy max értéket, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elég sok pretested procit árultam anno és fogytak is szépen..egy alomból is voltak akkora eltérések hogy öröm volt nézni. Az enyémnek volt egy ikre, az szüzen másik taghoz ment, ráadásul az én lapomat vette meg..közelébe nem ért az enyémnek, pedig VID-ük is megegyezett. Tegyem hozzá full random választottam azt a kettőt 8-10 darabból, nekem mindig azért jött be a tuning mert rohadtul nem érdekelt
nem költöttem drága cuccokra, sz@rból várat építeni a művészet
Tuning után úgyis mind ment vissza alapórajelre alulfeszelve.