- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee.
tag
Az aktuálisról 14x ig vissza lehet állítani ,ha jól tudom.
[link]
Tuning -
llacee.
tag
A HT csak emuláltan két processzorhoz hasonlítani akaróan futtatja az alkalmazásokat ,de valójában egy processzor dolgozik több regiszterrel.
Tehát pl nálam a 0Core Neroval ír kb 10% max kihasználtsággal és a Core1 ADAWARE SCAN-t futtat88% terheltséggel.
Tehát valójában két külön szálat tud két mag külön futtatni.
A tuningolhatóságra keress rá a GOOGLE-ben.
Tömören a 8xx sorozat kevésbé tuningolható a magas fogyasztás és csíkszélesség miatt ,de állítható a szorzó a 9xx sorozatnál egyelőre nem állíthat a szorzó ,de szinte minden példány nagyobb küzködés nélkül megy 4GHZ vagy e- felett normálisabb fogyasztással. -
llacee.
tag
Nekem meg sem mukkant bios ápgréd előtt .kellett szereznem egy régebbi celeront ,hogy eljussak a BIOSig
Persze a szerzett 2.93Mhz-es Celeront sem ismerte fel a januári LD2-es biosa ,de 4x indításra a crashfree bios valamiért elindult és beleégettem ,de nem volt jó másodszorra már látta a cerkát és utána már az enyémet is (930D)
Jó móka volt. -
llacee.
tag
a 8xx támogatják és fejletebb chip nem ?
-
llacee.
tag
Srácok az Asus LD2-ben Intel 930D (15x200) nál nem lehet visszavenni 14x a szorzót csak a 8xx sorozatú Dual-Core-nál ?
A könyvébe be van irva a Cpu Lock Free ,de nekem nem látszik ez az opció. -
llacee.
tag
Hasolóan népszerű HW oldal forumának bolhapiacán árul valaki EE 3.73-as CPU-t.Nézz be.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest