Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Szia!
Azota sikerult elorebb jutnom a dolgoban. Egy hetveges probalkozasok es tesztek utan sikerult lokalizalnom a problema forrasat! Rajottem mi okozza a BIOS-ban ezt a karakteres szetesest!
Elso sorban szeretnem kihangsulyozni, hogy en is ludas vagyok a dologban! Elso tesztek soran egyszerre tobbmindent allitottam a BIOS-ban igy nehez volt meghatarozni, hogy mi miatt is lehetnek a problemak. Nem akarom tovabb szaporitani a szavakat, raterek a lenyegre.
Karakter szeteses problema megoladasa:
Power menupont alatt van egy Video optimization (azt hiszem igy irjak). No ezt nem szabad bekapcsolni!
A masik, hogy Performance menuhoz nem szabad nyulni, hagyni kell gyari beallitason, es akkor teljesitmeny felvetelben szep eredmeneyeket lehet elerni. Volt mikor 17 watt -ot mertem idle allapotban!!!
Vegleges konfigom osszeallt, meg be kerul 3db WD20EARS software -es raid5-el. Ha lekapcsolnak a winyok, akkor 22-23W -os fogyasztast mertem. Max ertek amit mertem az ~40W kornyeken alakult. Ezzel mar elegedett vagyok en is.

Megj.: Remelhetoleg mielobb javitjak a BIOS-ban ezeket a problemakat, hisz meg elegge uj alaplaprol van szo. Ezt leszamitva meg vagyok elegedve a konfiguracioval!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest