- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Szia!
Azota sikerult elorebb jutnom a dolgoban. Egy hetveges probalkozasok es tesztek utan sikerult lokalizalnom a problema forrasat! Rajottem mi okozza a BIOS-ban ezt a karakteres szetesest!
Elso sorban szeretnem kihangsulyozni, hogy en is ludas vagyok a dologban! Elso tesztek soran egyszerre tobbmindent allitottam a BIOS-ban igy nehez volt meghatarozni, hogy mi miatt is lehetnek a problemak. Nem akarom tovabb szaporitani a szavakat, raterek a lenyegre.
Karakter szeteses problema megoladasa:
Power menupont alatt van egy Video optimization (azt hiszem igy irjak). No ezt nem szabad bekapcsolni!A masik, hogy Performance menuhoz nem szabad nyulni, hagyni kell gyari beallitason, es akkor teljesitmeny felvetelben szep eredmeneyeket lehet elerni. Volt mikor 17 watt -ot mertem idle allapotban!!!
Vegleges konfigom osszeallt, meg be kerul 3db WD20EARS software -es raid5-el. Ha lekapcsolnak a winyok, akkor 22-23W -os fogyasztast mertem. Max ertek amit mertem az ~40W kornyeken alakult. Ezzel mar elegedett vagyok en is.
Megj.: Remelhetoleg mielobb javitjak a BIOS-ban ezeket a problemakat, hisz meg elegge uj alaplaprol van szo. Ezt leszamitva meg vagyok elegedve a konfiguracioval!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest