- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6707 üzenetére
Nem a "gyári" bios van rajta.
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6705 üzenetére
Alapon tökéletes!Lehet valaminek még feszt kellene adni?Mondjuk a cpu pll-nek vagy a pch-nak?
-
Normi™
őstag
Most nézem,hogy csak terhelés alatt veszi le 9-es szorzóra,idle-ben 20x200.
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6701 üzenetére
Az a maximum mikor néha felugrik 4ghz-re,a pillanatnyi a 46,44 stb...
-
Normi™
őstag
Speed step is ki van kapcsolva és így is visszaáll 9-es szorzóra
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6696 üzenetére
Tmonitor nevű programmal ami mind a 4magot mutatja meg cpu-z-vel.
-
Normi™
őstag
Az normális,hogy prime95-el szinte egyfolytában 1800mhz-en mennek a magok és csak ritkán pár másodpercre mennek fell 4ghz-re?
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6693 üzenetére
Esik...1.376v-ról esik le full load-nál 1.344v-ra.Be van kapcsolva a LLC és így is esik.
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6690 üzenetére
Értem tehát sok a feszültségingadozás a terhelés alatt és ezt magasabb cpu feszültséggel lehet kompenzálni,gondolom én kezdőként
-
Normi™
őstag
válasz
mindfreak #6689 üzenetére
Szétnézek,hogy mások mire jutottak vele.Még egy láma kérdés azzal kapcsolatban amit fent írtam,hogy az integrált memória vezérlő feszültség emelése miatt elképzelhető,hogy nagyobb vcore szükséges az addig stabilabb működéshez?Mondjuk logikusan igen mivel integrált a cpu-ban,de nem tudom ilyen formában van-e köze egymáshoz,elég kezdő vagyok azért kérdezek ilyesmit!Bocs a sok hülye kérdésért
Köszi a választ!!
-
Normi™
őstag
Sajnos alacsonyabb vcore-al hibázik(így visszaraktam az 1.368v),1.35v Imc-vel, és azóta mióta megemeltem még több feszt kellett(1.376v) adni a processzornak az addig stabilabb(1.368v) müködésért.Mi lehet a gond?
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6684 üzenetére
Rendben akkor egyenlőre hagyom a vcore-t és egy memória vezérlő emelési próba!Köszönöm még egyszer!!!
-
Normi™
őstag
válasz
Motion_Blur #6681 üzenetére
Köszönöm a gyors választ,akkor lehet,hogy nem is kell ekkora vcore?Mert elég magasnak tűnik nekem...
-
Normi™
őstag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Adott egy i5 750 4ghz-en,20x200 - on.1.368v a vcore a bios szerint és 5 óra prime után hibázik.Merjek neki még adni vagy esetleg más lehet a gond?A vcore-on kívül nem emeltem semmit,de 1600mhz-es ramok vannak benne amik a gyári 1.65v-on üzemelnek,lehet,hogy ezek miatt a memória vezérlőnek kell pluszt adni?
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest