- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
Itt láthatod hogy miért.
Zé már megválaszolta de ha már megkerestem belinkeltem. -
Zé_Mester
őstag
ez a jelenség teljesen normális.
a biosban vannak energiatakarékossági meg minden egyéb más funkciók, amik terhelés függvényében változtatják az órajelet. ha ezeket kilövöd, akkor fixen 20-on fogja hagyni a szorzót. ha bekapcsolod a turbo-t, akkor megemelkedig 21-re, de nem fog változni se üres, se terhelt állapotban -
Goldmen75
őstag
Akkor hogy ha gyári beállításon hagyod..
Ha húzod akkor a beállított értékeken fog futni még ki nem kapcsolod a gépet...
Max Win alól szoftveresen létrehozol profilokat, ha van az alaplapnak tuning szoftvere, vagy más ilyen jellegű progival. s akkor ha játszol pl gamer profil 4 GHz, ha meg végeztél gamékkal akkor default profil s lemegy alapra -
hkari
őstag
-
kelzsoca
félisten
Be kéne kapcsolni a BIOS-ban az energiagazdálkodási funkciókat, és akkor szépen visszavenné az órajelet ha nem kap terhelést a cpu.
A 2.8GHz csak a 21x-es szorzó miatt van
Pontosabban ha az adott munkához nincs szükség mind a 4 magra azokat lekapcsolja, és csak 1 magot emel fel 3.2GHz-re.
-
Savanya
addikt
Igen megéri . Bár nem szeretem a patentos megoldásokat ekkora hűtőnél mert az alaplap nyákrugalmasságára támaszkodva szóritja magát a procira . Elsősorban alsólaposak a jobbak ,de I5-re nagyon kevés kapható nálunk / szinte korlátozódik a CM Hyper 212+-ra és a Xigmatek Balder-ra /
-
kelzsoca
félisten
Igen, így már jó lesz, most csak azért írt ki 2800-at mert ilyenkor 20-as szorzóról felemeli 21-re automatikusan.
12-13 alatt van esetleg jobb is,vagy ez bőven jó?
Szerintem jó választás, nekem a kisebb testvér van a TX3-as, alapon 35 fok körül mozog, terhelve meg nem megy 50 fok fölé.
Tuningolni nem sok értelme van a procit, hiszen alapon is mindenre elég -
kelzsoca
félisten
Gyári hűtő van rajta,de ha az intel turbó programjával 3 ghz körülre rakom,akkor simán kikapcsol a gép,mert 100 fok körül van egy pillanat alatt a proci. Elvileg ha jól tudom simán mennie kéne nem? A másik hogy ha nincs fent a program akkor is 2866mhz-et ír everest
Először is normálisan fel kéne tenni a gyári hűtőt mert biztos hogy nem érintkezik rendesen a cpu kupakkal
A memória természetes dolog hogy 1333-on megy, ha a processzor alapon van, javaslom ne is nagyon tuningold a procit a gyári éppen elégséges hűtést biztosít alapon használva.
Az 1600-as sebességet csak tuninggal tudod előcsalni belőleA másik hogy ha nincs fent a program akkor is 2866mhz-et ír everest...
A BIOS-ban biztosan ki vannak kapcsolva az energiagazdálkodási funkciók, ezért nem veszi vissza az órajelet.
Most nyomtam egy bios resetet,és leszedtem a legújabb Turbo V EVO-t. 3 Ghz-en van,és 40-50 fok.
Nem kell ide semmiféle program, kapcsold ki vagy töröld le
Hűtőt ha nincs sok pénzed rá CM Hyper TX3 ~5k vagy CM Hyper 212+ ~7k -
Zé_Mester
őstag
a gyári hűtés elég gyenguc, és ha bekapcsolod a gyári tuningot, akkor a lap több feszt is ad neki, amit már az a balfasz gyári hűtés nem tud megfogni.
egy jó hűtésre nem ártana beruházni, az ilyen 100 fokos dolgok nem tesznek jót a cuccnak.
addig a tuningot is felejtsd el, mert ha húzod a ramot az is a procit terheli, mivel a memó vezérlő abba van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest